De la extaz la agonie. Un bărbat a fost sechestrat într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi

De la extaz la agonie. Un bărbat a fost sechestrat într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi Centrul Vechi. Sursa foto Youtube

Centrul Vechi. Un bărbat a declarat că a fost sechestrat timp de 7 zile într-un club de masaj erotic din Centrul Vechi al Capitalei și că a rămas fără bani.Oamenii legii din cadrul Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost alertați marți, 11 iunie, după ce bărbatul păcălit a fost văzut la primul etaj al unui club de masaj erotic, cerând disperat ajutor.

O nouă înșelăciune în Centrul Vechi

Polițiștii au demarat o anchetă pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.În timpul în care victima a fost ținută în clubul de masaj erotic, mai multe persoane au retras bani din contul bancar al bărbatului de la diverse ATM-uri din Capitală. Oamenii legii au aflat că este vorba de o grupare din Centrul Vechi care se „ocupă” cu tâlhărirea turiștilor străini.

Centrul Vechi

Centrul Vechi. Sursa foto: Facebook

În cursul dimineții de miercuri, 12 iunie, autoritățile au efectuat percheziții în clubul în cauză, iar, în prezent, doi dintre cei opt presupuși autori dau explicații în fața anchetatorilor. Se pare că cei care l-au păcălit pe bărbat au primit și ajutor din partea unor administratori ai unor baruri, fie direct, fie cu sprijinul unor angajați, precum barmani, ospătari. Ei abordau diverse persoane, se făceau plăcuți și apoi le acordau gratuit servicii și băutură.

Cum acționau hoții

S-a descoperit că administratoriifie diverșii angajați sau complici, la momentul achitării plăților, folosindu-se de neatenția sau de starea de ebrietate a clienților, adăugau cifre în plus pe terminalul POS.În cazul unei note de plată în valoare de 1.000 de lei, aceasta devine 10.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News
card

Card. Sursa foto: Pixabay

Ancheta continuă

Polițiștii au spus că aceștia memorau PIN-urile cardurilor utilizate de clienți, puneau mâna pe carduri și efectuau diverse plăți. Ancheta este continuată de Serviciul Investigații Criminale pentru înșelăciune, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, potrivit Adevărul.

În ultima vreme, din ce în ce mai mulțu turiști străini au rămas fără bani în Centrul Vechi al Capitalei.