Burlaci celebri ai României, gata de nuntă

Burlaci celebri ai României, gata de nuntă

Cea de-a cincea ediţie a Expo Ideal Mariaj nu a fost nici în acest an lipsită de spectacol. O parte dintre celebrii burlaci ai României au fost convinşi de stilistul Adina Buzatu să îmbrace, chiar şi pentru show, costumul de ginere.

Cornel Ilie, Kamara, Mircea N. Stoian, Codrin Ştefănescu, Alin Cojocăriţa, Andrei Chermeleu (VOXIS), Fizz şi Cornel Păsat au îmbracat ţinute de ceremonie, croite impecabil, ale unor branduri cu  vastă tradiţie în moda masculină.

Astfel, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK a purtat un smoking din catifea, în timp ce nonconformistul Kamara şi-a facut aparitia pe scena, relaxat, în dinner jacket. Adept al ţinutelor clasice, politicianul Codrin Ştefănescu a mers şi de această dată pe mâna Adinei, purtând un smoking slim fit, iar Mircea N. Stoian a renunţat la jeanşii “păcătoşi” în favoarea unui costum din stofă fină de lâna, la două rânduri de nasturi. Il capo di tutti capi, Fizz a surprins publicul cu outfit-ul în stil mafiot, inspirat de preferatul său Lucky Luciano. El a purtat un costum mafia style din caşmir, accesorizat cu o pălarie Borsalino, reprezentativă pentru gangsterii americani din perioada prohibiţiei.

Linia generală a ţinutelor de ceremonie pentru acest an propuse de TRENDS by Adina Buzatu este una slim fit, care constă în sacouri cambrate, pantaloni pană cu talie joasă, ce avantajează toate siluetele, mergând pe principiul că important este să araţi bine, dar mai important este să te simţi confortabil într-o ţinută potrivită atât fizicului, cât şi personalităţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noutatea absolută a prezentării au constituit-o accesoriile spectaculoase, ultimele apariţii în materie de papioane, cravate, eşarfe şi cea mai recentă ediţie limitată de bretele a colecţiei Albert Thurston, dar şi seturile bijuterie Jan Leslie (nasturi şi butoni speciali din metale preţioase cu pietre), favorite ale vedetelor de la Hollywood, acum şi în România.