Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini SAVUROASE, cu POFTĂ de vacanţă: EVADEAZĂ în cele mai SPECTACULOASE piscine din lume | GALERIE FOTO
Imagini SAVUROASE, cu POFTĂ de vacanţă: EVADEAZĂ în cele mai SPECTACULOASE piscine din lume | GALERIE FOTO

Imagini SAVUROASE, cu POFTĂ de vacanţă: EVADEAZĂ în cele mai SPECTACULOASE piscine din lume | GALERIE FOTO

Hotelierii de pe mapamond investesc foarte mulţi bani pentru amenajarea celor mai unice şi neobişnuite piscine. Vezi în galeria foto cum arată 20 de astfel de locuri de testat într-o viaţă.

Căldura de pe timpul verii este cel mai bun motiv să renunţăm la ţinutele convenţionale în favoarea unui costum de baie şi a unei băi răcoroase în mare sau la piscină. 

Astfel, încălzirea vremii i-a inspirat pe cei de la one.ro să realizeze un top 20 al celor mai frumoase piscine din întreaga lume.

1. Amangiri Resort, Utah, SUA Resortul, care se întinde pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi chiar în interiorul Grand Canyon are o piscină spectaculoasă, de unde te poţi bucura de împrejurimile care îţi taie respiraţia.

2. Laucala Island Resort, Fiji Piscina artificială, integrată perfect în cea naturală reprezintă punctul de atracţie al acestui resort.

3. Marina Bay Sands Hotel, Singapore Celebra piscină aflată la etajul 57 al hotelului Marina Bay Sands din Singapore nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fă-i o vizită şi lasă-te cucerită de panorama desăvârşită asupra oraşului.

4. Perivolas Hotel, Santorini Grecia Hotelul Perivolas are una dintre cele mai frumoase piscine din lume, care pare să se termine în mare.

5. Hotel Fasano, Rio de Janeiro, Brazilia Piscina de pe acoperişul hotelului Fasano îţi oferă o privelişte incredibilă a plajei Ipamena.

6. Oberoi Udaivilas Hotel, Udaipur, India În luxosul hotel indian oaspeţii au posibilitatea să păşească din cameră direct în piscină.

7. Nam Hai Hotel, Hà Nội, Vietnam Superba piscină din acest hotel se întinde până la o plajă din apropiere.

8. Library, Koh Samui, Thailanda

9. Viceroy Hotel, Miami, SUA Dacă ajungi la Miami, mergi să înoţi la acestă piscină spectaculoasă de pe acoperişul hotelului Viceroy.

10. San Alfonso del Mar Resort, Valparaiso Chile

11. Four Seasons Resort Hualalai, Kailua-Kona, Hawaii

12. Four Seasons Resort Hualalai, Kailua-Kona, Hawaii

13. Arena Badeschiff, Berlin, Germania

14. Bondi Icebergs, Sydney, Australia

15. Cambrian Hotel, Adelboden, Elveţia

16. Golden Nugget Hotel, Las Vegas, SUA

17.Hanging Gardens Hotel, Ubud, Indonezia

18. Hayman Island Resort, Queensland, Australia

19. Haciende Na Xamena Resort, Ibiza, Spania

20. Huvafen Sushi Resort, Maldives

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.