La „MasterChef” te uiți și plângi. Cele mai dure scene care ne-au băgat în sperieți. Vezi cum sunt tratați și americanii | VIDEO

La „MasterChef” te uiți și plângi. Cele mai dure scene care ne-au băgat în sperieți. Vezi cum sunt tratați și americanii | VIDEO

Primul sezon al emisiunii-concurs "MasterChef" n-a ajuns la jumătate, dar juriul a fost cât se poate de dur cu aspiranții la titlu. Aseară, unul dintre eliminați a izbucnit: „Nu vă permit!”. Cratițele care zboară și înjurăturile maeștrilor fac deliciul spectatorilor.

Farfurii aruncate, urlete, jigniri, înjurături și glume proaste. Toate aceste condimente fac parte din rețeta formatului internațional "MasterChef", iar ele nu lipsesc nici în produsul final din România. Dar nici dintr-o bucătărie profesionistă, unde rapiditatea și corectitudinea cu care sunt executate bucatele contează. Iată, însă, cele mai dure momente de până acum, de la "MasterChef România" și un exemplu de jurizare extrem de dură în stilul cunoscutul Gordon Ramsay, jurat principal la "MasterChef SUA".

  • În cea mai nouă emisiune MasterChef, de marți, Mihai Merișanu (concurentul care a amuzat la preselecții cu tendința de a folosi prea multe diminutive) a enervat juriul la Testul de Presiune, care urma să se soldeze cu o eliminare. "Ce, tu crezi că suntem capre?", l-a întrebat Cătălin Scărlătescu, atunci când concurentul a prezentat o salată drept leac pentru mahmureală. "Poți să-ți iei mizeria și să treci la loc", a fost verdictul lui Scărlătescu.
  • Tot marți, un alt concurent, Bogdan, a fost torturat timp de câteva clipe, atunci când juriul s-a prefăcut că tânărul e eliminat și trebuie să-și scoată șorțul și să plece. Gluma celor trei jurați s-a întins cam mult, până când același Scărlătescu i-a spus: "Îți mai dăm o șansă! Ultima, prietene!". "A fost o senzatie foarte aiurea. Vreo 3 minute după ce am auzit chestia aia, am bufnit în plâns și n-am mai fost în stare să vorbesc. Am paralizat total", a spus Bogdan după moment.
  • În aceeași emisiune de marți, în care concurenții au gătit pentru nunta coregrafului Edi Stancu, a mai fost eliminat un concurent. La testul de presiune, Mihai Stănescu nu a apucat să-și scoată preparatul din cuptor la scurgerea timpului regulamentar, ceea ce a dus la eliminarea sa automată din concurs. Dar momentul tensionat a venit atunci când Florin Dumitrescu a găsit în "gunoiul" lui Stănescu o bucată mare de brânză. "Scoate-ți șorțul și ușa e a ta", a țipat Dumitrescu. "Cum poti să arunci mâncarea? De ce nu îți scoți și portofelul și nu-ți arunci jumătate din bani?"
  • La preselecții, felul de mâncare "peștele-veveriță" a stârnit reacții dure de la juriul emisiunii. "Morbid", a exclamat Florin Dumitrescu. "Hai să facem altfel. Oprește focul. Pune-ți tigaia înapoi pe griller. Pune peștele înapoi. Du-ți gheridonul înapoi de unde ai venit și rămâi acolo", a continuat cel mai tânăr membru al juriului. 
  • Tot la preselecții, o tânără n-a avut deloc noroc cu un sufleu de ciocolată, care s-a prăbușit. Florin Dumitrescu i-a luat doar înghețata de pe masă, nevrând măcar să se atingă de sufleu. "Eu chiar gătesc foarte bine", încerca să explice aspiranta la titlu. "Știi ce e ăsta?", se întreabă Dumitrescu. "O mizerie", răspunde Sorin Bontea. "Știți cum e sexul nereușit? Ca un sufleu care nu se umflă", a completat și Dumitrescu.

CITIȚI ȘI:

  • Românii se dau în vânt după gătit: Trei milioane de telespectatori la Master Chef
  • MasterChef: oameni buni, merinde multe
  • „Căruța lui Dracula” și rondelele de crocodil, fără succes la MasterChef

Ne puteți urmări și pe Google News