Vilkramjeet Singh, un înalt responsabil al poliţiei din New Dehli, a expus acuzaţiile de care se face vinovat bărbatul. "L-am arestat pe Ravinder Kumar în legătură cu agresarea şi uciderea unei fete de şase ani. După ce am constatat că mai fusese arestat în trecut pentru un caz similar, l-am interogat, iar el ne-a vorbit despre alte cel puţin 14 cazuri ", a spus el.

Un alt responsabil al poliţiei a precizat, sub acoperirea anonimatului, că Ravinder Kumar a recunoscut "agresarea şi uciderea a 14 sau 15 copii în ultimii ani". "Suntem pe cale să verificăm toate declaraţiile sale, iar echipe distincte examinează fiecare caz", a declarat acest responsabil, informează Agerpres, citând AFP.
Arestarea bărbatului, joi, a fost declanşată după ce poliţia a găsit cartea sa de identitate pe un şantier în apropiere de cadavrul fetiţei de şase ani, dată dispărută săptămâna trecută.

"Am pierdut controlul după ce am consumat prea mult alcool şi am agresat şi ucis 14 sau 15 copii. I-am ucis pentru a nu fi descoperit", a spus Kumar.