Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai ingenios mod de a slăbi! De ce să mănânci dintr-o farfurie roșie
Cel mai ingenios mod de a slăbi! De ce să mănânci dintr-o farfurie roșie

Cel mai ingenios mod de a slăbi! De ce să mănânci dintr-o farfurie roșie

Cel mai ingenios mod de a slăbi! De ce să mănânci dintr-o farfurie roșie? Iată ce spun experţii despre culoarea farfuriei şi cum ne poate influenţa.
Cel mai ingenios mod de a slăbi! Dacă mănânci dintr-o farfurie roșie te va ajuta să eviți alimentația în exces. Culoarea poate avea un impact asupra modului în care experimentezi mâncarea. Iată de ce mâncarea dintr-o farfurie roșie vă va ajuta să evitați supraalimentarea.
Culoarea, dimensiunea și forma unei farfurii joacă un rol important. Gustul mâncării tale cât şi cantitatea din farfurie sunt decisive. Dacă doriţi să pierdeți în greutate, schimbarea culorii farfuriei ar putea face cu adevărat diferența.

Cel mai ingenios mod de a slăbi! De ce să mănânci dintr-o farfurie roșie

„Potrivit cercetărilor și nenumăraților experți, farfuria pe care o alegeți poate avea de fapt un efect incredibil de puternic asupra gustului. Şi da, culoarea și forma unei farfurii ne pot face să credem că mâncarea are un gust mai dulce. Mai sărat, mai intens și, în unele cazuri, poate influența cantitatea”, spun experţii.

Dimensiunea și forma farfuriei dvs. vă va afecta satisfacția de a mânca. Iar papilele gustative ar putea fi cheia pierderii în greutate.

De ce mâncarea dintr-o farfurie roșie vă va ajuta să mâncaţi mai puţin

O mulțime de cercetări afirmă că farfuriile roșii vă încurajează să mâncați mai puțin. Deci aceasta este farfuria ideală dacă încercați să pierdeți câteva kilograme.

Experții Peyton și Tyler au spus: „Pe măsură ce asociem roșu cu pericolul, aceste farfurii sunt aparent un factor de descurajare. Efectele farfuriilor asupra mâncării noastre sunt subtile, dar cu siguranță există. Alegerea farfuriei perfecte depinde de ceea ce gătiți. De ce arome doriți să folosiţi.

Prin urmare, este util să aveți la îndemână o varietate de farfurii. În acest fel, indiferent de ceea ce creați în bucătărie, vă puteți asigura că are gustul cel mai bun posibil. În plus, bucătăria dvs. va arăta mai creativă și mai contemporană ca niciodată”.

Cel mai ingenios mod de a slăbi! Rolul farfuriilor negre

Dacă scăderea în greutate nu este obiectivul dvs. și vă concentrați mai mult pe îmbunătățirea aromelor alimentelor, ar trebui să aveţi farfurii negre sau albe.

Experții au spus: „Dacă sunteți un fan al emisiunilor TV culinare, atunci este foarte bine să aveţi farfurii negre. În contrast puternic cu farfuriile albe, rotunjite, aceste alternative moderne promit o masă perfectă.

Nu numai că farfuriile negre sunt la modă, dar vă vor face ssă credeţi că mâncaţi la o masă luxoasă și intensifică aromele sărate, aparent.

De asemenea, s-a descoperit că farfuriile negre îmbunătățesc judecățile complexe în ceea ce privește mâncarea. Mai precis, calitate și plăcere. În timp ce se crede că îmbunătățesc în special aromele sărate”, mai spun experţii.

Farfuriile albe sunt cea mai obișnuită alegere

Aproape toți oamenii optează pentru farfurii rotunde și albe. Experții au remarcat: „Sunt elemente de bază obișnuite și rareori luăm în considerare modul în care schimbă subtil aromele alimentelor noastre preferate”.

Cu toate acestea, s-a dovedit că farfuriile iconice, au rolul de a întări aromele dulci. Experţii au declarat: „Prin urmare, sunt o alegere minunată pentru deserturi sau mese principale…”, scrie Express.