Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai bine plătit român s-a săturat de înjurături | EXCLUSIV EVZ
Cel mai bine plătit român s-a săturat de înjurături | EXCLUSIV EVZ

Cel mai bine plătit român s-a săturat de înjurături | EXCLUSIV EVZ

Alex Chipciu vrea să părăsească Steaua, cu orice preț, în această vară, și să se transfere la o echipă din Occident sau Rusia

Deși câștigă 350.000 de euro anual, la Steaua, și este cel mai bine plătit român care lucrează pe teritoriul țării, Alexandru Chipciu nu traversează o perioadă fastă.

Mijlocașul ofensiv n-a impresionat în acest sezon și a devenit ținta favorită a fanilor „roș-albaștrilor”, care îl înjură cu frenezie. Eclipsa de formă a fotbalistului brăilean îi poate pune în pericol prezența la Campionatul European din Franța, mai ales că selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat că va renunța la unii jucători care au evoluat constant în preliminariile pentru turneul final.

„Ar putea să-și tripleze salariul în afară”

Un apropiat al lui Chipciu a declarat pentru EVZ că fotbalistul are de gând să părăsească Steaua, la finalul sezonului. „Dincolo de faptul că este afectat de porția de înjurături pe care și-o primește la fiecare meci, are 26 de ani și crede că a venit timpul să mai încerce și o altă experiență. A câștigat trei titluri cu Steaua, a jucat în Liga Campionilor, în Liga Europa, trebuie să facă pasul către o altă echipă. Este mulțumit de cât câștigă la Steaua, dar ar putea să-și tripleze salariul în afară. În ultimii doi ani a avut oferte din Rusia, Franța și Germania, dar a rămas pe loc. Uite că, acum, a devenit principalul vinovat la orice meci nereușit al Stelei și nu mai suportă.”

Costă între 2,5 – 3 milioane de euro

Nici Gigi Becali nu este împotriva unei despărțiri de Chipciu, dacă în discuție va intra și o sumă mul țu mitoare, care să ajungă la 2,5 – 3 milioane de euro. Jucătorul a ajuns la Steaua, în 2011, fiind transferat de la FC Brașov, pentru suma de 1,2 milioane de euro.