Anchetatorii au reluat cercetările, sâmbătă, la casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care este principalul suspect că le-ar fi ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Cu o zi înainte, au găsit mai multe haine printre gunoaiele din curtea lui Dincă, arată cancan.ro. Este, poate, cea mai importantă descoperire, pentru că, în mare proporție, veșmintele aparțin Luizei și Alexandrei și chiar a altor victime, date dispărute de mai mult timp.

Astăzi, polițiștii vor sparge și gropile de ciment, care ar putea să aducă noi dovezi pentru finalizarea anchetei.Din locuința inculpatului Dincă au fost ridicați saci întregi cu lucruri aruncate printre gunoaie. Anchetatorii au găsit urme de sânge pe o pereche de pantaloni, pe un training și pe o pereche de pijamale, urme care urmează să fie analizate pentru a stabili dacă sângele găsit este uman

Mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţiile până acum expiră sâmbătă, însă DIICOT a solicitat un nou mandat.

Pe 24 iulie, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină “la ocazie”. Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, de 66 de ani, în dimineaţa zilei de 26 iulie, la aproximativ 19 ore de la apelul fetei.