Evenimentul Zilei > Monden > Ce viață teribilă au concurenții la Survivor România. Cristina Șișcanu povestește tot
Ce viață teribilă au concurenții la Survivor România. Cristina Șișcanu povestește tot

Ce viață teribilă au concurenții la Survivor România. Cristina Șișcanu povestește tot

După trei săptămâni de când a fost eliminată din Survivor România, Cristina Șișcanu a dezvăluit o serie de detalii, unele care nu s-au văzut pe micul ecran. Tânăra a vorbit despre condițiile aproape inumane în care s-a trăit în Republica Dominicană.

”Nu ne spălam, doar în mare! Nevoile… în junglă, pe unde apucai, cu frica să nu te muște cineva! Și încă ceva, Survivor România este la primul sezon. Nu confundați cu Exatlon. Condițiile de trai sunt mult mai grele la Survivor, decât la Exatlon”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, răspunzând la întrebarea lansată de unul din urmăritorii ei. Ea a mai relatat un fapt neașteptat: concurenții primeau de mâncare doar dacă treceau probele: ”Nu am câștigat probele și nu aveam hrană”.

Mai multe a povestit în emisiunea ”Ștafeta mixtă”: Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”.

Pe rețeaua de socializare însă, vedeta a detaliat dezumanizarea la care a asistat din partea colegilor. ”A început nebunia cu Augustin Viziru care s-a accidentat, le-am atras atenția războinicilor care râdeau și nu empatizau cu problema lui Augustin. El urla de durere. A pățit o fracturămusculară, iar razboinicii erau neinteresați. Andi era foarte ironic și arogant, lucruri de genul acesta. Mi s-a părut un lucru uman să le atrag atenția. Nu înțeleg de ce am fost criticată. Nu înțeleg de unde e acest val de critici.

Eu le-am vorbit frumos. Acest băiat Andi, am înțeles că este foarte cunoscut din niște show-uri matrimoniale, am înțeles că a făcut și videochat. Treaba lui. Dar când mi-a zis dacă vreau să mă bage și pe mine la un show matrimonial, mi s-a părut așa de prost gust. Eu i-am zis „poftim educație”. Eu nu sunt genul de femeie cu care are el legătură, sunt căsătorită și am copii”,a mai scris  Cristina Șișcanu pe Instagram.

Sursa: Wowbiz.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: