Ce spun vedetele TV că fac în zilele de Crăciun

Ce spun vedetele TV că fac în zilele de Crăciun

Pe lângă semnificaţia religioasă, ziua de 25 decembrie reprezintă şi sărbătoarea care-i adună laolaltă pe toţi membrii familiei, chiar şi în rândul artiştilor sau al oamenilor de televiziune.

O parte din vedetele cu care reporterii EVZ au vorbit spun că nu muncesc de Crăciun, indiferent de oferta financiară, preferând să petreacă alături de fa milie, cu o masă bogată şi multe colinde.

Ştefan Bănică: "Crăciunul întotdeauna îl petrec în familie, indiferent de solicitările profesionale, indiferent de sumele oferite. Asta e tradiţie la noi". 

Jojo: "Voi avea parte de un Crăciun ca-n poveşti, fiindcă voi fi alături de familie, în Ceahlăul copilăriei mele. Va fi tare frumos să mă trezesc înconjurată de munţi şi brazi plini de zăpadă şi să privesc Muntele Sfânt în dimineaţa de 25 decembrie. Sunt foarte încântată că vom fi cu toţii în acel loc feeric, unde mă voi simţi întotdeauna atât de eu. De Revelion voi fi tot în familie, soacra mea va fi gazda".

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Raicu: "Ca de obicei, petrec Crăciunul alături de cei dragi. Nu îmi pot imagina un alt mod mai frumos de a sărbători acest moment. Crăciunul este sărbătoarea mea de suflet pe care o aştept cu mult drag şi încerc să o fac cât mai frumoasă atât pentru mine, cât şi pentru cei care mă înconjoară. Sunt norocoasă că în acea zi nu am niciun proiect la Prima care să mă ţină departe de familie. De Revelion voi merge la o petrecere".

Cosmina Păsărin: "Eu de Crăciun lucrez, în seara de Ajun sunt MC într-un club lângă Bucureşti, apoi următoarea seară merg într- un club în Piteşti, iar de Revelion am un alt eveniment. Chiar dacă intru în atmosfera Sărbătorilor, totuşi nu depăşesc o anumită limită. Ziua iau masa cu familia şi prietenii, iar seara când toţi se duc la culcare, eu mă duc la muncă. Conştientizez situaţia din ziua de azi şi mi se pare normal să dau curs in vitaţiilor, şi asta o fac pentru bani, pentru că se plătesc foarte bine".

Mihai Morar: "De Crăciun merg acasă la ai mei, nu am muncit niciodată. Însă de Revelion muncesc în fiecare an. Anul acesta voi fi prezentatorul petrecerii din Piaţa Constituţiei. Nu am niciun sentiment de emoţie pentru noaptea dintre ani".

Paula Chirilă ("Land of Jokes", Pro TV): "Petrec Crăciunul în familie pentru că aşa ne place să facem în fiecare an, până la urmă astea sunt momentele de care îţi aduci aminte cu drag peste ani. Aşa că vom pleca la Cluj, mai ales că bunicii de acolo sunt foarte nerăbdători să ne primească pe noi şi pe fetiţa noastră, pe care nu au mai văzut-o de câteva luni".

RELAXARE

"Vine un moment în viaţă când trebuie să trăieşti şi pentru tine"

Cei doi soţi, Andra şi Cătălin Măruţă, respectă tradiţia şi petrec Crăciunul în familie. De Revelion se pregătesc să evadeze într-o mică vacanţă.

Andra: "Întotdeauna, de când mă ştiu, am petrecut Crăciunul cu familia, indiferent câte propuneri de concerte am avut şi câţi bani mi sau promis. Uneori mi s-au propus contracte extrem de avantajoase - şi material, şi muzical - ca să cânt de Crăciun, dar am refuzat de fiecare dată, e singura zi din an când nu concep să nu stau liniştită, alături de ai mei, de tradiţiile şi de veselia noastră".

Cătălin Măruţă: "Aşa am fost crescuţi şi învăţaţi amândoi, am apucat să facem Crăciunul cu familia, dintotdeauna, şi nu ne mai putem obişnui cu altă formulă. Ştiu că sunt destui care de Crăciun fac petreceri cu prietenii sau pleacă în locuri exotice, e problema fiecăruia. Nouă ne place ca de Crăciun şi de Paşte să fim cu ai noştri".

Andra: "În ceea ce priveşte sfârşitul de an, vreo zece ani la rând am cântat de Revelion. Noaptea dintre ani însemna, pentru mine, o alergătură nebunească între oraşe, staţiuni sau scene în aer liber. Într-adevăr, recompensele materiale şi sufleteşti soseau şi ele. Am primit şi anul acesta foarte multe propuneri să cânt, unele sunau foarte tentant, dar ne-am hotărât să refuzăm ofertele profesionale şi să ne retragem într-o minivacanţă de iarnă. Vine un moment în viaţă când trebuie să trăieşti şi pentru tine".