Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă în familia Dincă. Anunțul venit de la granița României
Ce se întâmplă în familia Dincă. Anunțul venit de la granița României

Ce se întâmplă în familia Dincă. Anunțul venit de la granița României

Fiul criminalului de la Caracal nu a fugit din țară. Acesta este acasă, în județul Arad, transmite poliția. Bărbatul se află sub control judiciar de la finele anului trecut, după ce a bătut niște ziariști.

”Numitul Dincă Gheorghe Daniel se află în acest moment sub control judiciar, dispus de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 București, acesta fiind obligat să se prezinte la sediul Poliției Orașului Ineu la date stabilite. Una din interdicțiile dispuse prin măsura controlului judiciar este aceea de a nu părăsi țara, măsură care până la această dată a fost respectată, acesta fiind văzut în această dimineață pe raza localității Ineu atât de membri ai comunității cât și de polițiști”, a declarat Claudia Iuga, purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad.

Precizarea vine în contexul vehiculării unor informații false, cum că acesta ar fi fugit din țară. Dincă Gheorghe Daniel este fiul monstrului de la Caracal. El este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, acesta fiind acuzat că a bătut doi jurnaliști, unul dintre aceștia având nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în Capitală, iar ulterior, agresorul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

„La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată înr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Tot ieri, avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, a declarat la postul România Tv că, în dosarul cauzei a găsit o informație neluată în seamă de procurori. Dincă spunea familiei că dacă el nu recunoaște că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, vor fi implicați în cercetare și ei, soția și copiii.