Ministrul de externe din statul insular a avut un punct de vedere oficial, în ceea ce privește situația cetățeanului român, Radu Ștefan Mazăre. ”Cetățeanul român se află în custodia noastră”, a scris pe Twitter, Naina Andriantsitohaina, ministrul de externe din Maagascar. Demnitarul a negat informația că Radu Mazăre a evadat din închisoarea unde așteaptă să fie predat polițiștilor români.

Vineri seara, România TV a anunțat că Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar. În cursul serii de vineri nicio autoritate nu a confirmat această informația, de altfel fiind cunoscut faptul că de-a lungul timpului, din închisoarea în care se află fostul edil al Constanței au mai evadat 120 de persoane.

Poliția Română a emis un comunicat de presă în care se arată: „în referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens”..