Din păcate, mai multe surse spun că producția pentru noua serie iPhone 12 întârzie cu aproximativ o lună, chiar două, alţii spun că va fi în 2021.

Conform calendarului actual, Apple va prezenta anul acesta patru noi modele iPhone, având ecrane OLED de 5.4, 6,1 și/sau 6.7 inch. Însă lansarea așteptată în mod normal pentru luna septembrie depinde de un cumul de factori, Apple trebuind să asigure stocuri suficiente de componente și să înceapă producția încă din lunile de vară pentru a strânge stocuri suficiente de produse pentru o lansare „reală” în magazine.

Ce face Apple în lumea telefoanelor înainte de apariţia iPhone 12? Tocmai a prezentat noul iPhone SE , care este un telefon mai ieftin. Dispune de un chipset A13 Bionic, un scaner de amprente Touch ID și un design similar cu iPhone 8 .

iPhone 12 – data lansării și prețul

Încă nu există informații oficiale despre data lansării iPhone 12, dar toată lumea ştie că perioada este similară cu precedentele. În primul rând, noua dată de lansare a iPhone va fi aproape cu siguranță septembrie 2020 – și este întotdeauna în jurul celei de-a doua săptămâni.

Când vine vorba de prețul iPhone 12, este probabil să rămână în linie largă în conformitate cu modelele actuale. Pentru referință, iPhone 11 începe de la 699 $ / 729 £ / 1.199 USD, iPhone 11 Pro începe de la 999 USD / 1.049 GBP / 1.749 AU, iar iPhone 11 Pro Max începe de la 1.099 USD / 1.149 £ / 1.899 USD.

Așadar, iPhone 12 va putea fi lansat în 8 septembrie sau, cel mai probabil, 15 septembrie

Dar, există șanse ca noul focar de coronavirus din China să aibă un impact asupra producției următorului iPhone. Foxconn (principalul producător al iPhone) a spus că compania urmărește și speră să facă față terenului pierdut.

Sunt voci conform cărora telefonul va fi întârziat până în octombrie sau noiembrie

Apple pare să nu fi finalizat nici măcar designul (la sfârșitul lunii martie 2020). Unele surse chiar spun că ar putea fi amânată lansarea în 2021 . Reuters a vorbit, de asemenea, despre o probabilitate de întârziere a lansării celui mai aşteptat iPhone.

În orice caz, dacă aveți nevoie de un nou telefon Apple de nivel superior, vă uitați la iPhone 11 sau la versiunile superioare iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max., potrivit techradar.