Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce se întâmplă cu copiii din România? Încă un caz de violență cu minori
Ce se întâmplă cu copiii din România? Încă un caz de violență cu minori

Ce se întâmplă cu copiii din România? Încă un caz de violență cu minori

Poliţiştii din Piteşti au reținut un adolescent de 16 ani întrucât acesta a rănit alţi doi minori. Suspectul urmează să fie prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

„În ziua de 10 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni. Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Potrivit sursei citate, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, l-au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive”, precizează IPJ Argeş, scrie Agerpres.

Adolescenta agresoare din Târgu Jiu, reținută de polițiști. Ce acuzații i se aduc

Ingrijorător! Date ONU: Cel puţin 1,3 milioane de copii şi adolescenţi sunt arestaţi anual

În ultima perioadă s-au semnalat mai multe atrocități comise de adolescenți, fie ei fete sau băieți.

Mai mult, sgresiunea între fete se pare că a devenit o modă. Zilele trecute, o adolescentă de 14 ani,din Târgu Jiu, a fost filmată când lovea o altă minoră. Imaginile cutremurătoare au fost făcute publice, fata nefiind la prima abatere de acest gen.

Adolescenta de 14 ani, din Târgu Jiu, nu s-a aflat la prima abatere. Noi imagini în care agresează o minoră au fost făcute publice.Copila agresoare se află sub control judiciar, măsura find luată după ce a lovit cu brutalitate o fată în vârstă de 13 ani, acum câteva zile.

Trei dosare sunt deschise pe numele fetei agresoare , unul pentru tâlhărie și două pentru lovire. Filmul în care se vede cum fată în vârstă de 14 ani a bătut cu cruzime o fată cu un an mai mică decât ea, din Târgu Jiu, a început să circule pe internet.

În urma acestei postări, oamenii legii s-au autosesizat și au chemat la audieri ambele fete, dar și familiile lor, pentru a fi audiate. Potrivit înregistrării, fata agresoare îi spune victimei sale : „Dacă te întreabă cineva dacă am dat în tine, mă, te joc în picioare, ascultă-mă bine!”.

Fata se află sub control judiciar pentru o lună de zile

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: