Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce pantofi se poartă sezonul acesta
Ce pantofi se poartă sezonul acesta

Ce pantofi se poartă sezonul acesta

Individualitate şi creativitate într-o lume lipsită de esenţa individualităţii sunt atuurile pe care se bazează colecţiile de încălţăminte purtate vara aceasta.

Culori vii care reuşesc să producă emoţii, aplicaţii de efect, motive geometrice, florale sau inspirate din desenele animate şi poveştile copilăriei conferă o notă de unicitate pantofilor creaţi de designerul Dan Sullivan.

 

Colecţia Irregular Choice, prezentă exclusiv pe fashionlab.ro, are ca punct de pornire ideea de “joc” şi “joacă”. Dan Sullivan a amestecat nuanţele acide cu cele pudrate, până a obţinut combinaţiile ideale la nivel cromatic. Apoi le-a aşezat pe o planşă curată, sub forma unor pete de culoare răzleţe sau a unor fonduri uni ce variază de la roşu aprins turcoaz sau bej.

 

Formele tocurilor sunt usor curbate, apoi contorsionate, iar efectul optic sunt redate, pe alocuri, de materialul textil imprimat cu linii oblice sau flori. Mai mult decât atât, în cadrul colectiei se regăsesc şi pantofi cu tocul din plastic transparent sau cu talpă ortopedică din lemn, extrem de uşoară.

 

Platforma este nelipsită din construcţia pantofilor, conferind înălţimea necesară, însă plusând la capitolul confort. Se poartă pielea naturală, supusă unui proces de prelucrare special, fapt ce i-a conferit o fineţe aparte. Aproape ca nici nu se poate face diferenţa între sentimentul de confort dat de pielea întoarsă şi cel dat de pielea naturală. Prin urmare, şi la nivel de texturi, trecerea a fost realizată cu maxim de graţie şi rafinament.

 

În toată această simfonie de forme şi nuanţe, se regăsesc imprimeuri vesele ce amintesc de personaje de poveste sau de elemente inspirate din natură. 
 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News