Italianul Pietro Chiodi, impresarul lui Răzvan Marin, a dezvăluit motivul pentru care internaționalul „tricolor” a ales să plece de la Standard Liege la Ajax Amsterdam.

Răzvan a refuzat echipe precum Villareal, Borussia Dortmund sau Sassuolo. Atunci când te vrea Ajax, e foarte greu să refuzi. De la Ajax ai posibilitatea de a pleca la o echipă foarte mare.

Când Villarreal a făcut oferta, Răzvan era deja foarte, foarte aproape de a semna cu Ajax și nu s-a mai pus problema”, a declarat agentul lui Răzvan Marin.

Chiar dacă este contestat în Olanda, în apărarea românului a sărit fostul mare internațional olandez Willem van Hanegem: „Eu nu sunt îngrijorat de meciul lui Ajax cu APOEL Nicosia, decisiv pentru accederea în grupele UEFA Champions League. Asta chiar dacă sunt mai mulţi absenţi precum Noussair Mazraoui şi Donny van de Beek în partida de acasă. Klaas-Jan Huntelaar se poate achita foarte bine de sarcinile din atac, cu Hakim Ziyech în spatele lui.

Este un meci pe teren propriu, iar eu aş miza în continuare pe Răzvan Marin, i-aş acorda credit pentru că are o misiune extrem de dificilă, aceea de a trage căruţa unei linii de mijloc complet schimbate! Poate cu Daley Blind lângă el, pentru că-l văd mai util la mijloc decât în apărare de ceva timp”.

Te-ar putea interesa și: