Evenimentul Zilei > International > Ce-i dorește Miss Ucraina – 2019 peninsulei Crimeea
Ce-i dorește Miss Ucraina – 2019 peninsulei Crimeea

Ce-i dorește Miss Ucraina – 2019 peninsulei Crimeea

Câștigătoarea concursului Miss Ucraina – 2019, Margarita Pașa, câștigătoarea concursului Miss Ucraina – 2019, a răspuns la o întrebare despre apartenenţa peninsulei Crimeea, adresată de jurnaliștii ucraineni, titrează publicaţia „Strana.ua”.

Miss Ucraina – 2019 petrecut multe vacanţe în Crimeea. Potrivit acesteia, îi plac foarte mult oraşele Ialta și Feodosia. Margarita Pașa a mai precizat că sora sa locuiește, în momentul de faţă, în Feodosia.

Ea a fost extrem de diplomată şi a declarat că doreşte ca peninsula să prospere.

Consider că, de fapt, Crimeea aparţine tuturor cetăţenilor. Întregul mapamond ne aparține nouă, tuturor oamenilor!”, a mai afirmat Paşa. În luna iunie, cântăreața ucraineană Maruv a întrerupt un interviu, după ce a fost întrebată cui aparţine Crimeea.
Crimeea a devenit regiune rusă, după un referendum organizat, în luna martie 2014, în cadrul căruia majoritatea cetăţenilor peninsulei s-au pronunţat în favoarea reunificării ei cu Rusia.

Pe 13 septembre a avut loc finala Miss Ucraina 2019, câștigătoarea titlului devenind o șatenă focoasă, Margarita Pașa. Înainte de afișarea rezultatelor, unul din momentele culminante ale show-ului a fost numărul artistic al lui Dan Bălan, care a cântat Numa numa 2, Allegro Ventigo și Hold on love.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: