Evenimentul Zilei > Politica > Ce CADOURI oferă parlamentarii de sărbătorile pascale
Ce CADOURI oferă parlamentarii de sărbătorile pascale

Ce CADOURI oferă parlamentarii de sărbătorile pascale

Darurile de Paște pe care le oferă politicienii celor dragi sunt diverse: de la ouă de ciololată, dulciuri, obiecte artizanale tradiționale, la pantofiori sau premergătoare pentru bebeluși și pijamale.

Astfel, deputatul PSD, Șerban Nicolae, a spus, EVZ, că în familia sa, numai cei mici o să aibă parte de daruri dulci “de Iepuraș”.

“Cadouri o să primească “de Iepuraș”, copiii prezenți, cinci la număr. De regulă, dulciuri. Cei mai mici, dacă sunt cuminți, poate primesc o jucărie”, a explicat parlamentarul social-democrat. 

Parlamentarul liberal, Roberta Anastase, s-a gândit împreună cu soțul ei să-i cumpere băiețelului lor o pereche de adidași, mai ales că acum la vârsta de 2 ani a descoperit alergarea.

“Chiar ne gândeam ce să-i luăm celui mic. De obicei de Paște se iau încălțări, pantofiori. Ăsta este, să zicem, cadoul tradițional al Iepurașului. Ne gândeam la adidași pentru că el se joacă și a descoperit acum alergarea și atunci ne-am gândit să fie ceva comod”, a spus, EVZ, deputatul PNL, Roberta Anastase.

Cadourile pe care le va oferi cu ocazia sărbătorilor pascale deputatul USR, George Dîrcă, vor fi mai mult simbolice și vor consta în “obiecte de artizanat tradiționale”.

Deputatul PMP, Corneliu Bichineț, care are copii mari “un băiat student și o fată în clasa a XII-a”, a spus că soția sa confecționează cadourile pentru cei doi copii. El a adăugat că cei doi copii, pentru că acum sunt mari se bucură mai degrabă când le dă “un ban în plus”.

“Soția a studiat Arte Plastice şi ea pregăteşte un cadou pentru fiecare în parte”, a spus Bichineț, pentru EVZ.

Fostul candidat PMP la alegerile parlamentare, Dorel Onaca, a mărturisit EVZ că cel mai frumos cadou pentru el de Paște este băiețelul său de 6 luni și 2 săptămâni. De profesie scafandru, Onaca a precizat că îi va oferi soției și fiul său câte un colac. “i-am făcut un cadou frumos lui și soției, la amândoi, câte un colac pentru ca să învețe să înoate. Bineînțeles ea știe, dar ca să-l învețe și pe cel mic”, a explicat Dorel Onaca.

Întrebat dacă nu i se pare că băiețelul e la o vârstă prea fragedă ca să înoate, actualul secretar general al PMP a răspuns: “nu e mic, am început deja de două săptămâni antrenamentele”.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a spus, EVZ, că acest Paște va fi unul special, pentru că este primul pe care îl va petrece alături de fiul ei, Noah. Ea va oferi familiei “cadouri simbolice”, cum ar fi Țiepurași de ciocolată, premergător copilului și pijamale părinților”.

La rândul ei, președinta interimară a PNL, Raluca Turcan, a precizat, pentru EVZ, că cel mai frumos cadou pentru cei dragi va fi “timpul petrecut împreună”.

Pentru deputatul USR, Dan Barna, cadourile în familie vor fi tradiționale și vor consta în “mici atenții prin care ne spunem de fapt că ne pasă unii de ceilalți”.

Steluța Cătăniciu, deputat ALDE, a explicat că îi face mare plăcere să ofere daruri celor dragi.

“Fac cadouri celor apropiați, nepoților, băiatului. De obicei le fac cadou lucrurile pe care și le doresc sau, dacă vreau să fie o surpriză, sunt atentă în general înainte cu o lună, două, dacă își doresc ceva deosebit și apoi le cumpăr. Îmi face mare plăcere, ca multora de altfel, să fac cadouri, desi de obicei eu sunt cea care primește cele mai puține cadouri. Totuși, pentru mine e o mare bucurie să îi văd pe cei din jurul meu că sunt bine și sunt fericiți”, a afirmat, pentru EVZ, Cătăniciu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News