Ce avere are actorul Kevin Costner. The Bodyguard a fost unul dintre cei mai bogați artiști chiar și înainte de 1990

Ce avere are actorul Kevin Costner. The Bodyguard a fost unul dintre cei mai bogați artiști chiar și înainte de 1990

Actorul, Kevin Costner, este unul dintre preferații de public încă din anii 1980. De altfel atunci a fost și perioada de vârf a carierei sale, când a fost printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood. Pentru rolul său Robin Hood: Prințul hoților, Costner a câștigat 40 de milioane de dolari.

Costner a fost plătit cu 14 milioane de dolari pentru Waterworld, deși costurile mari de producție ale filmului l-au făcut o dezamăgire de box office. Actorul, câștigător al premiului Emmy a câștigat 1,5 milioane de dolari pentru Bull Durham.

Kevin Costner

Kevin Costner bănuia că Baumgartner îl înșală. Acum totul a ieșit la iveală. Sursa foto Arhiva EVZ

Unul dintre actorii cu salariul de zeci de milioane de dolari

Rolul său din The Bodyguard, alături de Whitney Houston, i-a adus între 20 și 30 de milioane de dolari. Implicarea sa în epopeea politică JFK s-a dovedit, de asemenea, profitabilă, cu un salariu de 7 milioane de dolari. Filmul thriller supranatural al lui Tom Shadyac din 2002, Dragonfly, i-a mărit averea cu 15 milioane de dolari.

Costner a câștigat 15 milioane de dolari pentru rolul său din thrillerul politic istoric Thirteen Days. Cineastul are reputația că își investește proprii bani în filme, un pariu care a dat adesea roade. Doar că iubirile i-au cam pus capac actorului. Primul său divorț l-a costat nu mai puțin de 80 de milioane de dolari. A fost considerat în anii 1990 unul dintre cele mai scumpe divorțuri din lume. Al doilea divorț, ceva mai recent, a arătat faptul că actorul are un flux de numerar mediu lunar de 1,3 milioane de dolari.

Pentru un episod din Wellowstone, actorul încasează peste un milion de dolari

Aceasta include investiția sa de 38 de milioane de dolari în proiectul său ambițios de vest, Horizon, pe care l-a regizat, co-scris și produs. Iar veniturile sale cresc.

Asta pentru că înainte de a filma cel de-al cincilea sezon din Yellowstone, Kevin Costner a semnat un nou contract cu Paramount. Așa și-a ridicat salariul la 1,2 milioane de dolari pe episod pentru sezonul planificat de 16 episoade, care va fi împărțit în două părți.

Ne puteți urmări și pe Google News