Evenimentul Zilei > Monden > Ce animale de companie au celebritățile. Ultimele achiziții
Ce animale de companie au celebritățile. Ultimele achiziții

Ce animale de companie au celebritățile. Ultimele achiziții

Celebritățile au și ele slăbiciunile lor, mai ales când vine vorba de animale de companie. Anul 2021 a venit cu noi companioni pentru o serie de vedete de peste ocean.

Un animal de companie devine un membru al familiei cu drepturi depline odată ce ajunge la noii stăpâni. Și cui nu-i place un ghemotoc cu blană care să-l întâmpine seara, după un program încărcat la muncă? Și celebritățile au adoptat noi animale de companie, odată cu venirea noului an.

John Travolta a adoptat o pisică

Pe 13 martie, John Travolta a spus că fiul său Ben a primit o nouă pisică. Actorul, în vârstă de 67 de ani, a postat pe Instagram o fotografie a lui și a fiului său în vârstă de 10 ani. La ei în brațe se află Crystal, nouă pisicuță a familiei. „Crystal, noua pisică a lui Ben”, a scris actorul în dreptul fotografiei.

Kate Hudson are un doberman

Vedeta este din nou o mamă- de data aceasta, pentru un Doberman pe care familia ei îl ținea în foster. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a glumit că este un „eșec adoptiv”, împărtășind o fotografie și un videoclip al ei și al fiului său mai mare, Ryder, care se îmbrățișează cu noul lor prieten blând, al cărui nume nu l-au împărtășit încă.

Citiți articolul integral în Rețete și Vedete