Evenimentul Zilei > Monden > Ce a declanșat criza de nervi a lui Marian Vanghelie: Oana Mizil vorbea cu un alt bărbat, un ”Casanova” din politică!
Ce a declanșat criza de nervi a lui Marian Vanghelie: Oana Mizil vorbea cu un alt bărbat, un ”Casanova” din politică!

Ce a declanșat criza de nervi a lui Marian Vanghelie: Oana Mizil vorbea cu un alt bărbat, un ”Casanova” din politică!

Informații din surse: criza dintre Marian Vanghelie și Oana Mizil mai implică un individ, un fost deputat despre care se spune că ar fi un adevărat „Casanova”. Jumătatea fostului primar discuta cu misteriosul bărbat pe WhatsApp, iar după ce a descoperit, Vanghelie nu s-a mai putut controla.

Situație fără precedent în cuplul Marian Vanghelie – Oana Mizil. Au ieșit la iveală detalii despre situația celor doi. Se pare că ar fi vorba despre o criză a triunghiului amoros, în care este implicat un fost deputat. Lui Marian Vanghelie i-a sărit țandără după ce a surprins-o în fapt pe Oana Mizil, care discuta pe WhatsApp cu misteriosul „Casanova”.

Cine a provocat criza lui Marian Vanghelie

Bogdan Diaconu este cel care a provocat criza de gelozie a lui Marian Vanghelie, după ce a descoperit o serie de mesaje dintre fostul deputat și Oana Mizil. Fostul deputat are un vast istoric în ceea ce privește relațiile amoroase. El a fost căsătorit cu fosta gimnastă Maria Olaru, de care a divorțat, ulterior având legături cu mai multe femei, printre care și fosta asistentă TV, Roxana Marcu.

Potrivit surselor, Oana Mizil ar fi discutat pe WhatsApp cu fostul deputat, însă conversația ar fi fost una inofensivă. Marian Vanghelie s-a enervat, însă, și a pus mâna pe telefon ca să-l sune pe Diaconu. Fostul primar l-ar fi amenințat cu bătaia pe bărbat, convins fiind că acesta are o relație cu partenera sa.

Marian Vanghelie, amenințări la adresa lui Bogdan Diaconu

Ulterior, Vanghelia s-ar fi certat și cu Oana Niculescu Mizil, care l-ar fi numit pe partenerul său „pușcăriaș” și i-ar fi spus că „nu mai are mult” și se va duce la penitenciar, potrivit gandul.ro. Atunci, Marian Vanghelie s-a enervat și nu s-a mai putut stăpâni astfel încât a început să o lovească pe femeie.

Agenții de poliție au constatat că Vanghelie a lovit-o pe Oana Mizil „cu pumnii, dar și cu picioarele”, conform sursei citate.

După ce a fost agresată, Oana Niculescu Mizil i-ar fi transmis lui Vanghelie că dacă va ajunge la închisoare, nu-l va căuta. În replică, Marian Vanghelie i-a spus că, în cazul în care va condamnat, o va ucide înainte să plece la penitenciar.

Vanghelie refuză să discute despre ordinul emis împotriva sa

Marian Vanghelie a refuzat să comenteze informațiile potrivit cărora împotriva sa a fost emis un ordin de protecție care nu îi mai oferă posibilitatea de a se afla în preajma Oanei Mizil. Contactat de reporterii EvZ, fostul primar nu a dat curs solicitărilor telefonice.

În schimb, el a dezvăluit că se pregătește să meargă la mare cu iubita sa, iar toată lumea poate să se convingă, atunci, că Oana nu are probleme de sănătate.

„Asta o să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie.