Evenimentul Zilei > Sport > Ce a decis Simona Halep după întâlnirea cu Patriarhul Daniel. Surpriză uriașă!
Ce a decis Simona Halep după întâlnirea cu Patriarhul Daniel. Surpriză uriașă!

Ce a decis Simona Halep după întâlnirea cu Patriarhul Daniel. Surpriză uriașă!

După ce s-a întâlnit cu Patriarhul Daniel, Simona Halep a luat o decizie majoră, care implică banii câștigați din tenis.

După ce a primit, joi, de la Patriarhul Daniel, cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Salonul Sfinților Români al Reședinței Patriarhale – Crucea Patriarhală, campioana Simona Halep a anunțat ce va face cu banii câștigați în tenis.

Simona sprijină deja o echipă feminină de hochei pe gheaţă, dar și mai mulți tineri tenismeni de la complexul lui Ion Țiriac.

Acum, ”Regina” tenisiului românesc a decis că e important să se implice în descoperirea copiilor talentați, la fel cum face, de ani buni, Gică Hagi. Halep a anunțat că va susține financiar un proiect conceput împreună cu Federația Română de Tenis. ”Este un proiect pe care îl avem împreună cu Federaţia. Ne-am gândit să mergem prin ţară, să alegem câţiva copilaşi pentru performanţă. Este important să-i descoperim şi să-i susţinem financiar. Tenisul nu este uşor de susţinut şi trebuie să-i ajutăm cât putem pe aceşti copilaşi”, a spus Simona Halep, la Constanţa.

Halep va reveni în circuit pe 5 august, la Rogers Cup, iar tot luna viitoare va participa la turneele de la Cincinnati și US Open.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: