Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu s-a dezlănțuit! Autoritățile, puse la zid
Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu s-a dezlănțuit! Autoritățile, puse la zid

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu s-a dezlănțuit! Autoritățile, puse la zid

Mama Luizei Melecu crede în continuare că fiica sa și Alexandra Măceșanu sunt încă în viață.

Mama Luizei Melencu a scris un mesaj cutremurător pe Facebook. Ea acuză autoritățile că ar fi știut că nu Dincă este cel care le-a omorât pe fete.

„Nu vreau decât aceste fete să ni le gaseasca. Au știut, dar n-au vrut. Rușine ca n-au stricat nimic. Nu ne vom lăsa, indiferent și de această situație grea la care santem supuși”, a scris Monica Melencu.

Cazul Caracal explodează! Dincă: „M-a forțat să declar că le-am ucis”. Fetele trăiesc?!
Gheorghe Dincă neagă toate probele din rechizitoriu. Acesta a declarat că cineva l-a obligat să declare că le-a ucis pe fete.
Criminalul din Caracal a declarat că a fost forţat să declare că le-a ucis pe cele două fete, motiv pentru care cere retrimiterea dosarului la Parchet deoarece nu ar fi avut o apărare legală.

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, a declarat la România TV că a preconizat această tactică a lui Gheorghe Dincă.

„A invocat lipsa apărării efective, faptul că nu a avut o apărare legală, acele vicii de procedură. A spus că toate actele de urmărire penală sunt nule şi vrea retrimiterea dosarului la Parchet pe motiv că a fost forţat să recunoască anumite fapte care nu sunt adevărate. El va explica în detaliu şi va face memorii în faţa judecătorilor”, a declarat avocatul Tonel Pop la RomaniaTV.