Cazul de la Caracal ia o întorsătură neprevăzută! O femeie care nu vrea să își declare identitatea adevărată, pe care o cheamă Ramona, a susținut că s-a întâlnit cu Luiza Melencu, adolescenta fiind sub influența drogurilor. Ramona, femeia care a zis că o cheamă ” Larisa”, a afirmat că Luiza ar fi fost răpită de traficanții de droguri și drogată. Ea a declarat că oferă o recompensă de 500.000 de euro în proprietăți pentru ca adolescenta căutată în România să fie eliberată, potrivit cancan.ro.

„Mie anul trecut mi-au venit două persoane, una o știam, voiau o casă cu subsol pe care eu o aveam în chirie. Aveau 3 fete în mașină, aveau nevoie urgent pentru că nu aveau unde să pună cele trei fete. Au mai venit odată, eu am trimis mesajul la poliție și le-am spus că iar a venit, căuta casă, cu o fată cu ochii cu părul roșu, ochii roșii, care nu se simțea bine. În mai-iunie a fost asta. Drogată, doamnă!” , a mărturisit Ramona pentru postul RTV.

„Eu anul trecut în martie am închiriat un apartament la o doamnă cu un copil mic și ea și-a luat în arest domiciliar o altă fată. Fata aceasta m-a sunat să merg la spital la ea să îi aduc mâncare și să o aduc acasă. Când am mers la spital ea se certase cu acest domn care venise cu fata cu părul roșu și alte trei fete, erau certați și mi-a spus că Luiza Melencu era fata care a venit în ziua respectivă cu domnul acela să caute apartament”, a mai spus femeia.

Mama Luizei Melencu spune că nu este normal ca colegele fetei ei să fie chemate pentru a da declarații doar la jumătate de an de la dispariția ei.

„Nu mai suport! Nu înțeleg de ce colegele fetei mele vorbesc abia la șase luni de la dispariția ei?! Nu ar fi trebuit să fie întrebate ce se întâmplă cu Luiza când a fost de negăsit, adică în aprilie? Atunci, nimeni nu ne-a băgat în seamă… Am senzația că nimic nu se va rezolva niciodată și fata mea este lăsată să sufere undeva fără a putea fi salvată”, a mai afirmat mama Luizei Melencu.