Evenimentul Zilei > Actualitate > Cazul Caracal ia o nouă turnură. Alexandra este în viață! „Peste foarte puțin timp…”
Cazul Caracal ia o nouă turnură. Alexandra este în viață! „Peste foarte puțin timp…”

Cazul Caracal ia o nouă turnură. Alexandra este în viață! „Peste foarte puțin timp…”

Mama Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, refuză să creadă că fiica sa a fost omorâtă de monstrul din Caracal.

„Nici nu ne gândim la așa ceva. Dincă spune adevărul când spune că nu a omorât-o pe Luiza. Peste foarte puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”, a spus mama Alexandrei.

Mama Alexandrei Măceșanua mai punctat că „peste puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

La începutul anchetei, Monstrul din Caracal declara că a omorât-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie 2019 şi, iar cadavrul fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea acestuia.. De asemenea, el a afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie 2019, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

La numai câteva luni de la startul anchetei, el şi-a schimbat declaraţia iniţială, spunând căi ucis-o pe Luiza Melencu, iar fata ar fi fost luată din casa lui de alte persoane.

În urma unei expertize ADN efectuate de INML s-a stabilit că fragmentele osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă aparţin Alexandrei Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.