Evenimentul Zilei > Actualitate > CAZ UNIC ÎN LUME. Poliţia a ELIBERAT un deţinut din cauza MIROSURILOR NEPLĂCUTE pe care le emana
CAZ UNIC ÎN LUME. Poliţia a ELIBERAT un deţinut din cauza MIROSURILOR NEPLĂCUTE pe care le emana

CAZ UNIC ÎN LUME. Poliţia a ELIBERAT un deţinut din cauza MIROSURILOR NEPLĂCUTE pe care le emana

Poliţia e eliberat un deţinut în timpul interogatoriului, deoarece emana mirosuri neplăcute. Acesta era cercetat pentru posesie de arme, dar şi de cocaină şi marijuana.

Poliţia a oprit un întreg interogatoriu, deoarece suspectul, Sean Sykes flatula nestăpânit.

Ofiţerii îl deţinuseră pe tânărul de 24 de ani pentru posesie de cocaină şi marijuana. În momentul arestării acesta avea asupra lui şi două arme furate.

Un anchetator a declarat pentru ziarul local din Kansas City, SUA, că suspectul a fost întrebat cum îl cheamă şi unde locuieşte, dar acesta a ales un mod inedit de a răspunde.

„Înainte de a răspunde, domnul Sykes s-a lăsat pe o parte a scaunului pe care stătea şi a dat drumul unui „vânt” puternic”, a spus acesta.

Anchetator a mai delcarat că „Sykes a continuat în această manieră pentru mai mult timp, moment în care s-a decis terminarea interogatoriului”.

Nu au existat acuzaţii la adresa lui, tânărul fiind eliberat după ce a declarat că nu vede nimic rău în faptul că a flutalat în timpul interogatoriului, scrie The Sun.