Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz șocant la Huși. A murit singur și vai de capul lui în plină pandemie
Caz șocant la Huși. A murit singur și vai de capul lui în plină pandemie

Caz șocant la Huși. A murit singur și vai de capul lui în plină pandemie

Caz șocant în România. Un bărbat a murit de foame, singur în casă. Cadavrul a fost descoperit duminică dimineața de o vecină, care trecea pe la el să-i ducă ceva de-ale gurii.

Este vorba de un bărbat în vârstă de 61 de ani din Huși, județul Vaslui. Doru C., au constatat medicii veniți odată cu poliția în urma apelului la 112, era decedat de mai mult timp. Locuia singur, fără curent electric, neavând niciun venit. Se hrănea prin mila vecinilor. Ultima dată a fost văzut în viață luni. În cauză, polițiști fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Aceștia spun că deși s-a fi încadrat în categoria persoanelor care ar fi putut fi ajutate cu alimente sau strictul necesar, pe timpul stării de urgență, nu a fost luat în evidență.

”Nu am văzut pe nimeni, niciodată. Ce îi mai putea da câte un vecin, vreo pâine sau altceva, îi dădea, dar nu am văzut să îi bată în poartă vreun oficial, acum cu starea de urgență sau înainte. A murit singur și vai de capul lui. Dumnezeu să-l ierte, că tare amărât a fost în ultima parte a vieții. A muncit ani la rând, ca mecanic, dar când nu a mai putut a ajuns așa. Noi credem că a murit de foame și de sărăcie. Era un om cuminte, liniștit. Nu bea și era tare respectuos”, spun vecinii, potrivit Vremeanoua.ro.