Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz cutremurător la Râmnicu Vâlcea. O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor
Caz cutremurător la Râmnicu Vâlcea. O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor

Caz cutremurător la Râmnicu Vâlcea. O fetiță a fost sfâșiată de câinele vecinilor

Scene de groază au avut loc la Râmnicu Vâlcea, unde, chiar de ziua ei, o fetiță de 5 ani a fost la un pas de o mare tragedie.

În urmă cu două zile, o fetiță de doar cinci ani a fost sfâșiată de câinele vecinilor, care a scăpat din curte.

Fiind ziua e,i fetița era în culmea fericirii și nimeni nu bănuia că aceasta putea să fie omorâtă de câinele vecinilor.

Aceasta a ieșit afară, la joacă, alături de mai mulți copii. La um moment dat, câinele vecinilor a scăpat, nu se știe cum, din curtea alăturată și s-a năpustit peste fetiță. Momentul a fost dramatic. Copiii au început să țipe când au văzut cum câinele mușca din fetița doborâtă la pământ.

Evenimentul a avut loc acum două zile, în jurul orei 20.30, în timp ce copila se juca în fața casei.

Câinele vecinilor s-a repezit la gâtul fetei. Ea a fost mușcată de gât, de cap și de spate, având numeroase răni foarte grave. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, unde a ajuns în stare foarte gravă.


„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea s-a înregistrat la data de 17 august 2020, o cauză penală în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 196 C.penal, ca urmare a sesizării organelor de poliție judiciară din cadrul Poliției mun. Rm. Vâlcea, de către reprezentantul legal al unei victime minore.

În fapt, în cauză s-a reținut că la data de 16 august 2020, în jurul orelor 20.30, în timp ce victima minoră, în vârstă de 5 ani, se afla pe drumul din fața casei împreună cu alți copii, a fost mușcată de către câinele vecinei sale.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică„, se arată într-un comunicat al procurorilor, potrivit cancan.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.