Cătălin Moroșanu se reprofilează! ”Moartea din Carpați” s-a apucat de scris

Cătălin Moroșanu se reprofilează! ”Moartea din Carpați” s-a apucat de scris Sursa foto: Cătălin Moroșanu Facebook

Cătălin Moroșanu este cunoscut în lumea boxului drept Moartea din Carpați. El nu are nevoie de nicio prezentare, fiind extrem de celebru atât în lumea mondenă, cât și în cea sportivă. Ei bine, dacă toți îl cunoaștem drept o bestie în ring, vom avea șansa să îi descoperim și emoțiile sau chiar slăbiciunile. Pugilistul s-a apucat de scris, iar prima sa carte va fi chiar povestea vieții lui.

Se pare că pandemia și statul mai mult acasă l-a făcut pe Cătălin Moroșanu să își descopere și alte talente, care nu au legătură cu lumea sportivă. Celebrul pugilist a decis să își aștearnă în rânduri toate trăirile din viața sa și să se dezbrace de toate secretele. Conform declarațiilor sale, această experiență poate avea atât părți pozitive, cât și părți negative.

În cadrul unui podcast online, Cătălin Moroșanu a vorbit despre planurile sale de viitor, menționând faptul că s-a apucat să scrie o carte despre viața sa. Sportivul a recunoscut că nu a avut parte de o viață ușoară, însă toată această experiență l-a transformat în omul care este astăzi. Pugilistul este decis să dezvăluie toate secretele sale în această carte, vorbind despre perioadele mai puțin fericite, dar și despre lucrurile care îl motivează atunci când vine vorba de cariera în sport.

Cătălin Moroșanu ne prezintă și latura sensibilă! Sportivul mărturisește că este chiar bun la scris

Moro susține că a fost o surpriză și pentru el atunci când a descoperit că se pricepe la scris. Lucrurile merg extrem de bine, mai ales că vorbim despre o primă carte, care este și autobiografie. Prin scris, Cătălin Moroșanu reușește să retrăiască anumite clipe din viața sa și să resimtă unele sentimente mai plăcute sau mai puțin plăcute. Atunci când povestește viața sa, nu vrea să evite părțile în care lucrurile nu au mers ca pe roate sau dezamăgirile, așa că acele sentimente fac parte din categoria părților proaste în ceea ce privește scrisul unei cărți despre viața personală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pugilistul pare mereu un om greu de destabilizat emoțional, însă lucrurile nu stau deloc așa. Cătălin Moroșanu susține că în ring este un rival de temut, însă în viața reală este o persoană extrem de sensibilă. De când s-a apucat să scrie o carte despre viața sa, retrăiește extrem de multe amintiri, iar uneori are nevoie de o pauză pentru a plânge și a descărca tensiunea acumulată.

”Și uite mi-am descoperit un nou talent, scrisul. Scrisul mă ajută să îmi retrăiesc anumite momente, sentimente și poate avea și un efect pozitiv, pentru că mă pot descărca într-un fel, dar poate avea și un efect negativ, pentru că îmi amintesc de trecut. Trebuie să trecem de trecut, să-l lăsăm în spate, să trăim în prezent și să concepem în subconștientul nostru viitorul”, a declarat Moro.