Evenimentul ZileiMondenCătălin Măruță față în față cu Selly. Dezvăluiri despre venituri fabuloase

Cătălin Măruță față în față cu Selly. Dezvăluiri despre venituri fabuloase

Cătălin Măruță față în față cu Selly. Dezvăluiri despre venituri fabuloase
Cătălin Măruță a fost față în față cu Selly, care a vorbit inclusiv despre averea pe care o are și despre banii pe care îi câștigă lunar din YouTube. Selly a spus că este mulțumit de veniturile pe care le are și că este mândru de ele.

De la începutul lunii martie, Cătălin Măruță și-a făcut o nouă pagină de YouTube, intitulată „Acasă la Măruță”. Astfel a început o serie de podcasturi, primul invitat fiind nimeni alta decât Teo Trandafir.

La al cincilea episod a fost invitat Selly

De atunci și până astăzi, invitații săi au mai fost Dorian Popa, Cristina Ich și Ștefan Mandachi. La cel de-al cincilea episod, Cătălin Măruță a fost față în față cu Selly, care a vorbit inclusiv despre averea pe care o are și despre banii pe care îi câștigă lunar din YouTube.

Selly a spus că este mulțumit de veniturile pe care le are și că este mândru de ele. El a mai spus că a cret un brand și o imagine care valorează peste un milion de euro.

„Sunt mulțumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii își imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca și cum poți ști acum câți bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu.

Brand și imagine create de peste 1 milion de euro

Pot să spun cu siguranță că brandul pe care l-am construit și imaginea cu siguranță acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani și lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulțumire. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSense-ul asta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună”, a spus Selly.


Accesează: