Cătălin Ivan (PSD): PNL și Crin Antonescu să îşi "reformuleze" faptele

Cătălin Ivan (PSD): PNL și Crin Antonescu să îşi "reformuleze" faptele

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, pentru Agepres, că în PSD nu s-a discutat despre reformularea protocoalelor USL şi că partidul său aşteaptă fapte concrete din partea lui PNL Crin Antonescu, prin care acesta să se reapropie de USL şi de social-democraţi.

"Cred că este important ca PNL şi Crin Antonescu să îşi reformuleze faptele, pentru că ceea ce l-a apropiat pe Crin Antonescu şi PNL de Traian Băsescu au fost faptele din ultimele luni de zile. Noi aşteptăm ca faptele sale din perioada care urmează să îl apropie din nou de USL şi de PSD. După aceea discutăm şi de documente, bineînţeles. Noi nu am discutat în PSD despre reformularea documentelor USL", a precizat Cătălin Ivan, ca reacţie la declaraţiile făcute de Crin Antonescu privind renegocierea protocolului USL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat că a fost mandatat împreună cu o echipă de lideri liberali să poarte discuţii în USL referitoare la reformularea şi clarificarea documentelor, mecanismelor şi procedurilor de funcţionare ale Uniunii.

CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Liberalii vor renegocierea protocolului USL. VEZI ce vor să modifice
  • Antonescu îi transmite lui Ponta: Nu liniștea este prerogativa președinților. Președintele trebuie să ofere garanții, nu liniște
  • PNL se pregătește de europarlamentare separat de PSD