Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Caragea nu mai este printre noi! Doliu la Pro Tv. Breaking news în peisajul media
Cătălin Caragea nu mai este printre noi! Doliu la Pro Tv. Breaking news în peisajul media

Cătălin Caragea nu mai este printre noi! Doliu la Pro Tv. Breaking news în peisajul media

Cătălin Caragea, charismaticul solist al trupei „7 Klase” s-a sinucis la numai 22 de ani. Fostul concurent a participat în 2018 la emisiunea „Românii au talent”, de la Pro Tv, iar prestaţia lui a generat o impresie deosebită atât în rândul juriului, cât şi în rândul telespectatorilor.

Tânărul a fost găsit ștrangulat în locuința sa din Chișinău. Polițiștii au declarat că trupul neînsuflețit nu avea urme de violență, aşa că s-a confirmat sinuciderea acestuia.

O rudă îngrijorată că acesta nu mai răspunde deloc la telefon a fost cea care a dat alarma. Părinții artistului au aflat vestea devastatoare în străinătate, unde erau plecaţi pentru a-şi câştiga existenţa, potrivit presei din Republica Moldova.

Devastați au fost şi prietenii lui Caragea, printre care se numără şi Iurie Bădică, care a lăsat un mesaj emoționant pe Facebook:

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el?… Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”

„Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat.

Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, au transmis reprezentanţii serviciului de presă al IGP.

Sursa foto: timpul.md

Cătălin Caragea