Tânărul a fost găsit ștrangulat în locuința sa din Chișinău. Polițiștii au declarat că trupul neînsuflețit nu avea urme de violență, aşa că s-a confirmat sinuciderea acestuia.

O rudă îngrijorată că acesta nu mai răspunde deloc la telefon a fost cea care a dat alarma. Părinții artistului au aflat vestea devastatoare în străinătate, unde erau plecaţi pentru a-şi câştiga existenţa, potrivit presei din Republica Moldova.

Devastați au fost şi prietenii lui Caragea, printre care se numără şi Iurie Bădică, care a lăsat un mesaj emoționant pe Facebook:

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el?… Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”

„Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat.

Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, au transmis reprezentanţii serviciului de presă al IGP.

Sursa foto: timpul.md

Cătălin Caragea