Cătălin Bordea, distrus de fosta soție, care s-a cuplat cu prietenul lui. A plecat departe de România

Cătălin Bordea, distrus de fosta soție, care s-a cuplat cu prietenul lui. A plecat departe de România Livia și Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/ montaj foto evz

Cătălin Bordea a aflat că fosta lui soție, Livia, s-a sărutat cu unul dintre prietenii lui apropiați, Spike. Juratul de la iUmor a plecat din România pentru a se relaxa și pentru a uita de probleme.

Cătălin Bordea și fosta soție, Livia, au divorțat după 11 ani de relație. Juratul de la iUmor ar fi încercat să își salveze relația, dar fără rezultat. El a recunoscut și că a fost foarte afectat și că a cerut ajutorul unui psiholog. Multă vreme s-a zvonit că Livia l-ar fi părăsit pentru un alt bărbat.

Ieri, Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike, unul dintre prietenii cei mai buni ai lui Bordea. În tot acest acest, comediantul se afla în Praga, alături de alți actori de stand-up. El a vizitat și diverse obiective culturale, cel mai probabil pentru a uita de amantlâc.

„Praga e ca Bucureștiul în a doua zi de Crăciun. Adică sunt oameni, dar nu așa mulți. Sunt locuri de parcare, e civilizat. Așa că dacă îți place Bucureștiul, te muți în Praga”, a spus Bordea pe Instastory.

Ne puteți urmări și pe Google News
Cătălin Bordea, despre amantlâcul anului. Prietenul său i-a furat soția

Sursa foto Instagram

Fosta soție a lui Cătălin Bordea deja s-a combinat

Bordea și Spike erau ca frații și mergeau peste tot împreună. Artistul a format un cuplu Simona Maican, dar a decis să se despartă de ea fără un motiv bine întemeiat. Apoi s-a aflat că Bordea a rupt relația cu rapper-ul și că urmează să divorțeze de Livia.

Acum, Livia a ieșit în oraș cu Spike, fostul cavaler de onoare de la nuntă și prietenul lui Bordea. Cei doi s-au sărutat fără să le pese de oamenii din jur. Rapperul a recunoscut că a pupat-o pe fosta soție a lui Bordea, dar nu a confimat că formează un cuplu cu aceasta.

Cătălin Bordea, despre amantlâcul anului. Prietenul său i-a furat soția

Sursa foto Cancan

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a spus Spike pentru Cancan.

Amintim că și Bordea a fost surprins în oraș cu o domnișoară brunetă. Comendiantul a declarat că aceasta este o femeie minunată, dar că nu se poate pronunța, momentan.