Concertul face parte din Turneul Internațional Violetta Live 2015 și se anunță a fi un show impresionant pentru copii, așa cum nu a mai avut loc până acum în România. Actorii din serialul de la Disney au cucerit inimile adolescentelor. În ultimii doi ani, serialul ocupă prima poziție în intervalul orar în care este difuzat, în rândul copiilor cu vârstă cuprinsă între 4 și 14 ani. Pentru V-loverii români, șansa de a-și vedea personajele preferate live pe scenă, în timpul concertului, va fi o experiență unică.

În 15 țări studiate din EMEA, în perioada octombrie-decembrie 2014, serialul Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane și în preferințele fetelor s-a clasat pe locul 1 din serialele Disney Channel, în 8 din 14 țări între care și România.

Suveniruri de vedetă

Întrebați de EVZ, cele mai multe fete au mărturisit că urmăresc serialul deoarece „Violetta este un personaj extraordinar. Este talentată, puternică, frumoasă, inteligență, pasionată. Chiar dacă mama ei nu mai este, ea a reușit să depășească această tragedie și să se bucure de viață, trecând prin alte greutăți cu tatăl ei. A mințit doar pentru a-și cultiva visul și le-a dovedit tuturor că este talentată”. Fetele au spus și că au „multe lucruri cu Violetta: ghiozdan, penar, troller, parfumuri, hăinuțe, carioci, pixuri, jurnal, cărțile, agenda, postere, rucsac, geantă, trusă de machiaj”.