Evenimentul ZileiMondenCât costă mașina Loredanei Groza. Mulți doar visează la ea: „Îmi place să mă joc”

Cât costă mașina Loredanei Groza. Mulți doar visează la ea: „Îmi place să mă joc”

Cât costă mașina Loredanei Groza. Mulți doar visează la ea: „Îmi place să mă joc”
Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, iar banii câștigați din concerte nu sunt deloc de neglijat. Vedeta deține și un bolid de lux spectaculos. Aceasta și-a mai schimbat autoturismul de câteva ori.

Loredana Groza, una dintre cele mai mari artiste din România, reușește să rămână în atenția publicului și să își surprindă fanii. Vedeta și-a schimbat look-ul, stilul vestimentar, dar și mașinile. Aceasta nu a putut alege orice autorism, ci un bolid de lux.

Cântăreața câștigă sume uriașe din emisiuni și evenimente, iar acest lucru se observă în obiectele scumpe pe care le deține. Loredana Groza are un bolid de zeci de mii de euro. De-a lungul anilor, ea a schimbat mai multe mașini de lux de la Mercedes, precum Clasa C, E și GLE. În prezent, deține un BMW X5, având același model ca tatăl său.

În urmă cu ceva timp, artista i-a cumpărat părintelui său un autoturism. Vasile Groza conduce un BMW X5 în valoare de 50.000 de euro. Loredana Groza nu s-a uitat la bani și l-a răsplătit pentru tot.

Sursă Wikipedia

„Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu”, spunea Loredana Groza în urmă cu câțiva ani.

Ținutele spectaculoase ale Loredanei Groza

Loredana Groza își dorește să fie impecabilă din toate punctele de vedere. Artista a povestit că își pregătește ținutele pe loc și că îi place să iasa din tipare la evenimente. Chiar dacă nu mai are 20 de ani, ea a rămas în centrul atenției și nu a renunțat la stilul rebel.

„Să știi că ținutele mi le creez cu câteva ore înainte, uneori chiar minute. Niciodată nu merg pe idei preconcepute, ci după feeling. Nu mă pregătesc niciodată cu două luni înainte de un eveniment. Mi se pare plictisitor. Niciodată nu am fost așa. Pentru că sunt extrem de creativă și îmi place să mă «joc», să mă distrez cu hainele, cu accesoriile, întotdeauna las pe ultimul moment inspirația să mă «lovească» și să mă acopere,”, a declarat Loredana Groza pentru EGO.ro.


Accesează: