Imaginile pe care Loredana Groza le-a postat pe contul să de Instagram demonstrează că artista este într-o formă de zile mari, în ciuda vârstei. Deși a ajuns la 50 de ani, Loredana stârnește încă imaginația bărbaților și nu se sfiește să-și arate formele în public.

Ea s-a afișat la plajă într-o ținută mai mult decât sexy, purtând nu un costum de baie, ci un set de lenjerie intimă de dantelă neagră, destul de transparent încât să ațâțe imaginația bărbaților care au privit-o.

Precum o diva, Loredana Groza și-a pus o pereche de ochelari de soare, iar peste lenjerie a purtat un cardigan vaporos ușor, de vară. Artista și-a prins părul cu o eșafă pe care și-a răsucit-o în păr ca pe un turban.

La fel ca și cei care au văzut-o la plajă, internauții au fost în extaz, mulți exprimându-și admirația pentru artista care a pozat fără nici un fel de inhibiții în comentariile pe care le-au postat.

„Ce tânără arăți! Nu te-ai schimbat deloc!”; „Loredana, ești o femeie foarte sexy, bravo ție!”; „La 50 de ani, ca la 20! La tine timpul nu are nicio relevanță”; „Ce doamnă superbă”; „Arăți demențial, le dai tuturor peste nas”, i-au transmis fanii în comentariile pe care le-au postat pe rețelele de socializare.

Imaginea de divă sexy pe care o afișează Loredana Groza, în prezent, se datorează, se pare, și intervențiilor estetice pe care le-a făcut artista de-a lungul vremii. Chiar dacă artista a fost evazivă când a fost întrebată de intervențiile estetice la care a apelat, iar mulți au contestat-o, pe motiv că ar fi abuzat prea mult de bisturiul esteticienilor, Loredana le-a transmis tuturor că adevărata frumusețe nu este cea fizică.

„Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a afirmat Loredana Groza, într-o emisiune tv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on