Evenimentul Zilei > Monden > Câștigurile Mirelei Vaida au început să scadă. Ce sume încasează gazda de la „Acces Direct”
Câștigurile Mirelei Vaida au început să scadă. Ce sume încasează gazda de la „Acces Direct”

Câștigurile Mirelei Vaida au început să scadă. Ce sume încasează gazda de la „Acces Direct”

Pe lângă postul de prezentatoare TV, Mirela Vaida este activă și în alte proiecte, dar veniturile sale au început să se micșoreze.

Potrivit CANCAN.ro, Mirela Vaida mai este implicată și în alte proiecte, cum a ar fi colaborarea cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, precum şi organizarea de evenimente private în care Mirela apare într-un spectacol intitulat „Vaida show”, ea fiind însoţită de o trupă de acompaniment şi de una de dansatoare.

Mai mult, prezentatoarea de la Antena 1 are şi o firmă prin care îşi derulează afacerile din acest domeniu, Eventure Company SRL. Din păcate, afacerea Mirelei nu mai este așa profitabilă.

Firma lui Vaida a înregistrat pierderi în 2013 şi 2014, de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Apoi, firma a revenit pe profit: 40.186 de lei (în 2015), 8.298 de lei (în 2016) şi 11.096 de lei (în 2017). În 2018, Eventure Company SRL a înregistrat un profit de 84.633 de lei.

Conform datelor valabile pe 2019 de la Ministerul de Finanțe, Eventure Company SRL a înregistrat un profit net de doar 10.446 de lei, de aproape 8 ori mai mic decât cel din 2017. Tot în 2019, Mirela a mai înființat o firmă, Miral Expert Events SRL, rezultatele acesteia nefiind încă publicate.

Altfel, Mirela Vaida a tunat la adresa fostei sale colege de platou de la „Acces Direct”, Emily Burghelea, după ce aceasta și-a dat demisia în direct, dezvăluind că Viorel o bate pe Vulpița.

„A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol”, au declarat sursele CANCAN.ro.

Conform surselor ciao.ro, Emily Burghelea riscă să fie dată în judecată de Antena 1, având în vedere scandalul imens care este alimentat de ambele tabere şi în prezent.

Amintim că Emily Burghelea i-a reproşat în direct prezentatoarei Mirela Vaida episodul cu presupusele violenţe care-i aveau în centru pe Viorel şi Vulpiţa, lucru care dat naștere unui conflict de proporții.