Evenimentul Zilei > Actualitate > Carte cu sex, teatru cu Dumnezeu, clubbing funky
Carte cu sex, teatru cu Dumnezeu, clubbing funky

Carte cu sex, teatru cu Dumnezeu, clubbing funky

Astă-seară, lansare de carte despre sex în Twice, jazz pe pâine la Green Hours şi teatru.

Nu aveţi cum să vă plictisiţi!

> LANSARE.
„Filosofia sexului“ se lansează astă-seară în club Twice. Volumul publicat recent de Editura Curtea Veche – în care se scrie negru pe alb că femeile sunt superioare bărbaţilor, iar relaţiile dintre ei ar trebui să se bazeze exclusiv pe atracţie, nu pe calcule – este scrisă de DJ-ul şi editorialistul Radu F. Constantinescu.

„Filosofia sexului“ are 140 de pagini, este plină de femei pe nume „Maria“, deoarece „fiecare femeie are ceva şi din prostituata Maria Magdalena şi din Fecioara Maria“, şi de întâmplări reale. Lansarea, programată pentru ora 21.00 îi aduce în Twice pe Dan Silviu Boerescu şi Iulia Vântur.

> JAZZ.
Green Hours nu poate propune decât un weekend cu muzică bună. Astfel încât, astă-seară, de la ora 22.00, sunteţi aşteptaţi cu elektrojazz, cu Z U M & DJ Mikkelangelo (Danemarca). După miezul nopţii, DJ Mikkelangelo rămâne la platane pentru o noapte „lounge“. Mâine, tot după 22.00, ceaiul sau whisky-ul, după cum v-o fi dorinţa, se serveşte musai cu blues. În subsolul de pe Calea Victoriei 120 vin să cânte George Baicea (chitară şi voce), Cătălin Răzvan (bas) şi Tudi Zaharescu (baterie).

> CLUBBING.
Proaspăt decorat, clubul din Centrul Vechi vă aşteaptă să intraţi pe două uşi: Expirat Club, cu muzică de altădată şi cu intrare prin Lipscani, nr. 5, şi Other Side, cu funk, funky disco, electro, electroclash, funkybreaks şi intrarea prin Brezoianu, nr. 4. În noaptea aceasta, în noul Expirat vine să-şi facă de cap DJ Mike, iar mâine – Djahz & Smackwell (aka Koshimin). Să fiţi acolo după ora 22.00!

> AVANPREMIERĂ.
„Sunt doi oameni care se biciuie, râzând de ei înşişi şi de cei care le provoacă durerea şi nenorocirea, doi oameni care râd cu fanatism, cinism şi de dincolo de moarte de ei înşişi, de ţara lor – România, şi de torţionarii lor – românii sadea“ – despre asta este vorba, spune regizorul Marcel Ţop, în piesa „Dumnezeul de a doua zi“, care va avea avanpremiera mâine, la Teatrul de Comedie. După ce a câştigat Premiul I la Concursul de Comedie Românească, textul scris de Cornel Mimi Brănescu este jucat la Comedie de actorii Claudiu Bleonţ şi Delia Seceleanu. Spectacolul se poate vedea la Sala Studio a teatrului, iar biletul de intrare costă între 8,40 şi 20 de lei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: