Evenimentul Zilei > International > Carnagiu în Indianapolis. Cinci persoane împușcate mortal. Un minor în stare foarte gravă
Carnagiu în Indianapolis. Cinci persoane împușcate mortal. Un minor în stare foarte gravă

Carnagiu în Indianapolis. Cinci persoane împușcate mortal. Un minor în stare foarte gravă

Cinci persoane au fost ucise duminică în orașul american Indianapolis. Sângerosul incident a fost numit de primarul orașului „o crimă în masă”.

Carnagiu în Indianapolis. Un minor se află în stare critică după ce a fost împușcat în incident. Potrivit șefului poliției metropolitane din Indianapolis, Randal Taylorse este „cea mai mare crimă în masă din Indianapolis din ultimul deceniu”.

Ofițerii de poliție IMPD au răspuns la o solicitare despre o persoană împușcată. La sosire, poliția a dat peste „un bărbat minor cu aparente răni prin împușcare”, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al IMPD, Shane Foley.

Cinci persoane împușcate mortal, între care o femeie gravidă

Ofițerii au primit apoi informații care i-au condus la o altă reședință la mai puțin de un bloc distanță, unde au găsit cinci persoane – inclusiv o femeie însărcinată – morți cu „răni aparente prin împușcare”, a spus Foley.

„În ciuda eforturilor doctorilor sosiți la fața locului, atât femeia, cât și copilul nenăscut nu au supraviețuit”, a adăugat el. „Se așteaptă ca bărbatul minor care a fost împușcat să supraviețuiască rănilor sale”.

Alfarena McGinty, legistă șefă a județului Marion, a identificat victimele drept Kezzie Childs, 42 de ani; Raymond Childs, 42 de ani; Elijah Childs, 18 ani; Rita Childs, 13 ani; Kiara Hawkins, 19 ani; și copilul lui Hawkins.

În timp ce ancheta IMPD se află în faza incipientă, Foley a declarat că împușcăturile multiple „nu par a fi un act întâmplător”.
Până duminică după-amiază, polițiștii au spus că nu au suspecți în legătură cu împușcăturile, dar cred că ar fi putut fi implicați mai mulți trăgători.

„A fost o crimă în masă”

„În această dimineață, una sau mai multe persoane au comis un act reprobabil în orașul nostru”, a declarat reporterilor, primarul din Indianapolis, Joe Hogsett. „În timp ce aflăm încă mai multe despre circumstanțele care au condus la acest incident, vreau să fiu foarte clar. Ceea ce s-a întâmplat în această dimineață nu a fost un act de simplă violență armată … Ceea ce s-a întâmplat în această dimineață a fost o crimă în masă . ”

Hogsett a spus că este în contact cu Procuratura Statelor Unite pentru Districtul de Sud din Indiana și cu Biroul de teren Indianapolis al FBI.
„Oamenii legii sunt pe urmele lor, în timp ce vorbesc. Vin pentru ei astăzi, vin după ei în seara asta, vin după ei mâine și a doua zi după aceea. Vin pentru ei atâta timp cât este nevoie pentru a-i găsi”, a adăugat Hogsett, potrivit CNN.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: