Apariție surprinzătoare! Carmen Brumă a avut o apariție de senzație la Gala Unica 2019, care a avut loc pe data de 21 noiembrie.

Vedeta, în vârstă de 42 de ani și care are un corp de invidiat, a surprins prin rochia neagră, lungă până în pământ, cu un decolteu foarte mare la spate, motiv pentru care i s-a văzut posteriorul. Carmen Brumă a fost criticată de multe persoane pentru apariția sa la evenimentul monden, ea răspunzând celor nemulțumiți. Chiar dacă afară este foarte frig, Carmen Brumă a ieșit afară îmbrăcată lejer, dar având de data aceasta fundul acoperit, lucru văzut de toată lumea.

Gata, l-am acoperit. E ok așa?”,  a scris Carmen Brumă în dreptul unei fotografii postate  pe Instagram.

Atunci când actrița Mireille Darc a purtat-o în 1972 în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol , aceasta a făcut senzație. Artista a intrat în istorie prin senzualitatea ei pură, concentrată, potrivit sursei citate mai sus.

Rochia era lungă până în pământ, sobră în față, având un decolteu generos la spate, prin care se zărea curbura fină a feselor, fiind în același timp elegantă dar și îndrăzneață. Actrița Mireille Darc a murit în 2017, iar rochia purtată în celebrul film este expusă la Muzeul Luvru.