Carla Bruni-Sarkozy, debut într-un film de Woody Allen

Carla Bruni-Sarkozy, debut într-un film de Woody Allen

Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, şi-a făcut debutul cinematografic cu un rol secundar, dar semnificativ, într-un film regizat de Woody Allen şi filmat la Paris.

Primul cadru din comedia romantică "Midnight in Paris", în care apare Carla, o înfăţişează pe aceasta intrând şi ieştind dintr-o băcănie din arondismentul cinci din Paris. Soţia preşedintelui Franţei joacă rolul unui curator.

Scena este, în sine, nesemnificativă, însă perfecţionistul regizor a filmat-o de câteva zeci de ori.

Fostul supermodel, care nu a renunţat la cariera de muzician pop, şi-a abandonat, preţ de o zi, toate atribuţiile oficiale, pentru a fi alături de Woody Allen şi de partenerul din film, actorul Owen Wilson. Păzită de preşedinte

Ne puteți urmări și pe Google News

Apariţia Carlei în cartierul parizian a stârnit uimire şi curiozitate în rândul francezilor veniţi în zonă. La filmări şi-a făcut apariţia şi preşedintele Sarkozy, ce-i drept fără cravată, dar cu bodyguarzi care să supravegheze zona.

"Midnight in Paris" este poveste aunui cuplu de tineri proaspăt logodiţi, a căror viaţă este dată peste cap în urma unei vacanţe la Paris.

Vorbind despre rolul său, Carla a declarat, anul trecut, pentru presa franceză, că, pentru ea, este o eexperienţă extraordinară.

"Mi-ar plăcea ca atunci când voi fi bunică să mă pot mândri că am apărut într-un film de-al lui Woody Allen. Nu sunt actriţă şi poate mulţi vor considera că nu am nicio şansă în domeniu. Cu toate acestea, nu pot pierde şansa care mi se oferă", a spus Prima Doamnă a Franţei.

"Midnight in Paris" este un film cu buget de 20 de milioane, cu o distribuţie bogată din care fac parte Marion Cotillard, diva Franţei de la Hollywood, dar şi Adrian Brody, Kathy Bates şi Rachel McAdams.

Înainte de a pleca în vacanţă în sudul Franţei, Carla va mai filma o scenă alături de Marion Cotillard.