Care este cea mai bună zi din săptămână pentru a face cumpărături online

Care este cea mai bună zi din săptămână pentru a face cumpărături online

Deşi toată lumea urăşte ziua de luni, cei care vor să facă ceva achiziţii online ar trebui să o adore. De ce? Pentru că în această zi sunt cele mai bune oferte la o mulţime de bunuri, inclusiv televizoare, jocuri video, console.

Credeţi sau nu există anumite zile din săptămână care sunt bune pentru a cumpăra diverse bunuri de pe site-urile de retail online. De exemplu, marţea este cea mai bună zi pentru a-ţi cumpăra un bilet de avion, iar joia este o zi bună pentru a cumpăra haine şi încălţăminte, deoarece încep să fie lansate ofertele pentru weekend şi gasiţi produse mai de calitate la preţuri bune.

Potrivit rezultatelor unei cercetări realizare de două bloguri (extrabux.com şi camelcamelcamel.com) lunea exte o zi foarte bună pentru a cumpăra electronice şi electrocasnice. Aceştia au analizat preţurile la peste 100.000 de produse scoase la vânzare de mai mulţi retaileri online pe o perioadă de doi ani. Motivele pentru care produsele sunt mai ieftine lunea decât în orice altă zi diferă, însă se pare că producătorii de televizoare, jocuri video, aparate foto etc.preferă să ofere reduceri la începutul săptămânii.

Potrivit studiului, diferenţa de preţ pentru un produs scump, al cărui preţ este mai mare de 1000 de dolari, de luni şi până joi poate ajunge şi la câteva zeci de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Electrocasnice majore sunt mai ieftine în zilele de duminică, pentru bijuterii mai ieftine ar trebui să vă gândiţi să le cumpăraţi miercurea, iar cea mai bună zi pentru a cumpăra cărţi este în zilele de sâmbătă, conform datelor.