Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș. Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea. Adevărul desprea starea de sănătate a artistului. Impresarul reacționează
Scandal uriaș. Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea. Adevărul desprea starea de sănătate a artistului. Impresarul reacționează

Scandal uriaș. Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea. Adevărul desprea starea de sănătate a artistului. Impresarul reacționează

Soția lui Benone Sinulescu a transmis un mesaj public în care a vorbit despre starea de sănătate a artistului și l-a acuzat pe fostul impresar Ionuț Pavel.

Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are artistul. Ea a negat faptul că soțul ei ar fi fost găsit în stare de inconștiență la data de 8 iulie și l-a criticat pe fostul impresar Ionuț Pavel.

Mesajul public pe care l-a transmis soția lui Benone Sinulescu

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

Critici vehemente îndreptate către fostul impresar

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”, a transmis Elena Sinulescu. Soția artistului a mai precizat:

„Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu.”

Reacția fostului impresar a lui Nea Beni

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Nea Beni, a fost contactat de retetesivedete.ro și a obținut o primă reacție.

„Nu sunt omul care să fac afirmații aiurea și nici nu o să mă vedeți făcând chiloțăreală prin presă pe un astfel de subiect. Mă bucur că soția lui îi acordă atenția cuvenită. Pot spune doar atât: După ce am atenționat prin presă asupra stării lui de sănătate, în foarte scurt timp Nea Beni a fost transportat și internat la Spitalul de Urgență din Arad, colo unde primește cele mai competente îngrijiri. Se poate demonstra pe ceas”, a spus Ionuț Pavel, precizând că ora la care artistul a fost internat la Spitalul de urgență din Arad este 15.35.