Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a plecat spre Singapore. Românca a trecut peste problemele de sănătate: „Mă simt bine și simt că merit să fiu la Turneul Campioanelor” | FOTO
Simona Halep a plecat spre Singapore. Românca a trecut peste problemele de sănătate: „Mă simt bine și simt că merit să fiu la Turneul Campioanelor” | FOTO

Simona Halep a plecat spre Singapore. Românca a trecut peste problemele de sănătate: „Mă simt bine și simt că merit să fiu la Turneul Campioanelor” | FOTO

Simona Halep a plecat spre Singapore, acolo unde va participa pentru a treia oară la Turneul Campioanelor (23-30 octombrie).

După retragerea Serenei Williams, românca va fi a treia favorită la Singapore. „Trebuie să joci bine acolo, deoarece toate jucătoarele din top opt joacă un tenis nebunesc, deci trebuie să fiu pregătită”, a declarat Halep pentru site-ul WTA.
În 2014, Halep a reușit să o învingă în grupe pe Serena Williams (6-2, 6-0) și a evoluat și în finală, pe care a cedat-o în fața americancei. Anul trecut, constănțeanca a avut o evoluție modestă la Singapore, nereușind să treacă de grupe.

De această dată, Simona este pregătită din punct de vedere fizic și speră să facă o figură frumoasă la Turneul Campioanelor. „La începutul anului, primele patru luni au fost foarte grele pentru mine. Nu știam dacă voi putea juca în acest an, deoarece mă simțeam foarte bolnavă și nu puteam sta mai mult de 15 minute pe teren. Am avut niște infecți. Am câștigat la Madrid și m-am gândit că am o șansă să ajung la Singapore, dar nu mă gândeam că mă voi califica până la US Open. Mi-am spus că am o șansă, dar nu am crezut sută la sută că pot ajunge. Așa că sunt foarte fericită că voi juca acolo pentru al treilea an. Mă simt bine și simt că merit să fiu acolo. Bineînțeles nu am câștigat un turneu de Grand Slam încă, dar am jucat bine la turneele mari”, a declarat Halep.

De această dată, la Singapore, Simona Halep se va întâlni cu Angelique Kerber (Germania), Agnieszka Radwanska (Polonia), Karolina Pliskova (Cehia), Garbine Muguruza (Spania), Madison Keys (SUA) și Dominika Cibulkova (Slovacia). Pentru ultimul loc, cel lăsat vacant de Serena Williams, favorită este britanica Johanna Konta.