Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluiri de ultima oră despre fuga lui Grasu cu sora lui Salam. Impresarul manelistului a dat cărțile pe față
Dezvăluiri de ultima oră despre fuga lui Grasu cu sora lui Salam. Impresarul manelistului a dat cărțile pe față

Dezvăluiri de ultima oră despre fuga lui Grasu cu sora lui Salam. Impresarul manelistului a dat cărțile pe față

Noi detalii despre scandalul din lumea manelelor din România. Au apărut vești despre impresarul lui Florin Salam, care a fugit cu sora interpretului.

Noi detalii despre scandalul din lumea manelelor din România. Au apărut vești despre impresarul lui Florin Salam, care a fugit cu sora interpretului. Cunoscut după porecla de Grasu, impresarul lui Salam a dezvăluit detalii surprinzătoare despre legătura lui cu Maria, sora manelistului, dar și despre relația pe care o are cu copiii săi.

Grasu a declarat că s-a săturat de speculațiile lansate de soția sa și de presă și a dat cărțile pe fața în legătură cu Maria și relația pe care o are cu cei mici.

Ce a declarat Grasu

„Am hotărât să ne trăim viața împreună. Rămânem părinții copiilor noștri indiferent de conjunctură. Rog toate persoanele din jurul nostru să stea rezervați, să-și vadă de treaba lor. Suntem ok, am dat declarații la organele de stat. Nu a răpit nimeni pe nimeni, suntem ok”, a declarat impresarul lui Florin Salam, zis Grasu, pentru Xtra Night Show.

„Ne cerem scuze copiilor noștri și le cerem celor din jur să fie rezervați, să-și vadă fiecare de familia lui. Suntem destul de maturi să luăm decizii”, a mai declarat acesta.

Florin Salam a făcut accident

Recent, se pare că Florin Salam a avut parte de momente mai puțin plăcute. Asta după ce limuzina de lux pe care o deține a avut de suferit în urma unui incident în trafic. Cel mai probabil, persoana care se afla la volanul Rolls-ul de 200.000 de euro n-ar fi fost atentă atunci când efectua o manevră cu spatele și astfel bolidul de lux al lui Florin Salam a fost serios avariat. Aripa spate stânga și bara au fost înfundate serios. Cine a dat, a dat cu simț de răspundere.

Astfel, ”Regele manelelor” s-a văzut nevoit să-și trimită mașina la ”doctor”. Din câte se pare, această sarcină a revenit unuia dintre oamenii de încredere ai lui Florin Salam, care, în urmă cu câteva zile, a mers la service cu limuzina de 200.000 de euro. Înainte de a ajunge la reprezentanță, omul de încredere al lăutarului a făcut o scurtă oprire la o benzinărie de pe DN 1, acolo unde a atras toate privirile.

Șoferii aflați în stația peco au făcut ochii mari când au văzut Rolls-ul serios avariat. După scurta oprire, șoferul ”Regelui manelelor” s-a îndreptat glonț către service, unde ”bijuteria” lui Salam ar urma să fie reparată