Evenimentul Zilei > Actualitate > Cărăuș de țigări de contrabandă, prins de polițiști. Avea doar 18 ani
Cărăuș de țigări de contrabandă, prins de polițiști. Avea doar 18 ani

Cărăuș de țigări de contrabandă, prins de polițiști. Avea doar 18 ani

Ţigări de contrabandă în valoare de peste 22.500 de lei au fost descoperite în portbagajul unui autoturism condus de un băiat de 18 ani. Aproape 2.000 de pachete de țigări au fost introduse ilegal în România, transportul ilicit fiind descoperit pe teritoriul țării noastre.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița au descoperit în portbagajul unui autoturism condus de un tânăr din judeţul Timiş, aproximativ 1.880 pachete cu ţigări de contrabandă.În jurul orei 19.30, aceştia au oprit pentru control, pe DN 57, pe comunicația Gherman–Moravița, un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în România.

În urma controlului specific efectuat asupra autoturismului, condus de A.I. în vârstă de 18 ani, au fost descoperite în portbagaj, printre bunurile transportate, 1878 pachete cu ţigări, marca “ Marble”, fără marcaje fiscale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 22.536 de lei, au fost ridicate în vedere confiscării.