Evenimentul Zilei > Politica > CARAMBOL pe DN 11, în apropiere de Târgului Secuiesc. Un copil de nouă ani a fost grav rănit
CARAMBOL pe DN 11, în apropiere de Târgului Secuiesc. Un copil de nouă ani a fost grav rănit

CARAMBOL pe DN 11, în apropiere de Târgului Secuiesc. Un copil de nouă ani a fost grav rănit

Un carambol în care au fost implicate patru autoturisme s-a petrecut pe DN 11, în apropiere de Târgul Secuiesc, informează Agerpres. Un copil de nouă ani a fost grav rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Covasna, Nicoleta Marin, printre victime s-au mai aflat trei persoane, un bărbat de 70 de ani şi două femei, de 65 şi 67 de ani. Copilul rănit în urma accidentului a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Carambolul a fost provocat de o maşină înmatriculată în Spania, care nu a respectat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţa sa. Vehiculul tamponat a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, care venea din sens opus. Maşina unui şofer care a încercat să evite coliziunea a fost şi ea implicată în carambol.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că niciunul dintre cei patru şoferi implicaţi în accident nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: