Evenimentul Zilei > Actualitate > Caracal. Audieri bombă: copii de școală, duși în fața procurorilor. Cine, ce ascunde
Caracal. Audieri bombă: copii de școală, duși în fața procurorilor. Cine, ce ascunde

Caracal. Audieri bombă: copii de școală, duși în fața procurorilor. Cine, ce ascunde

După ce luni au fost audiați specialiștii INML, se anunță o nouă serie de audieri la DIICOT. Colegele Alexandrei Măceșanu ar putea fi chemate în fața procurorilor.

Noi detalii apar în cazul Caracal. Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, colegele Alexandrei Măceșanu vor fi audiate de procurorii DIICOT, abia la patru luni de la dispariția fetei.

Situație incredibilă în Cazul Caracal. Cine a ajuns să fie audiat

Anchetatorii merg să ia detalii despre ultimele zile din viața adolescentei. Audierile vor avea loc miercuri și vor avea loc în Caracal.

Pe de altă parte, medicii de la INML au fost audiaţi, luni, la sediul IGPR, în dosarul de la Caracal, în legătură cu modul în care au fost efectuate expertizele privind fragmentele osoase descoperite în butoiul din locuinţa lui Gheorghe Dincă şi la liziera pădurii.


Mai mulţi specialişti din cadrul INML au fost audiaţi, luni, la IGPR, în dosarul Caracal.

Audierile specialiștilor INML au avut loc pentru ca aceștia să dea explicaţii privind expertiza rămăşiţelor găsite la casa lui Gheorghe Dincă, a anunţat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, conform RomaniaTV.

„Vor fi mai multe audieri cu personalul INML – specialişti, experţi pe mai multe domenii. Vor da nişte explicaţii procurorilor, nouă, cum au făcut acele expertize, cum au ajuns la acele concluzii. Vor da detalii. Este o procedură judiciară prevăzută de Codul de Procedură Penală”, a anunţat Tonel Pop.

Avocatul familiei Melencu a precizat că dosarul în care sunt audiaţi specialiştii INML este cel privind crimele din Caracal, nu cel de pe rolul Parchetului General, deschis după o sesizare a lui Alexandru Cumpănaşu care vizează expertiza ADN-ului Alexandrei Măceşanu