Evenimentul Zilei > Actualitate > Capcana video. Fiica și-a filmat tatăl când o abuza. Episod șocant la TV
Capcana video. Fiica și-a filmat tatăl când o abuza. Episod șocant la TV

Capcana video. Fiica și-a filmat tatăl când o abuza. Episod șocant la TV

Un canal de televiziune din Florida, WSB Tv, a prezentat o înregistrare stupefiantă, la începutul acestei luni. Imaginile au ajuns și la Poliție, care l-a arestat pe protagonist, un om de afaceri de 47 de ani.

Filmarea a fost făcută de fiica celui arestat, o adolescentă în vârstă de 14 ani. Ea se afla în custodia tatălui, în urma divorțului părinților. Mama pierduse dreptul de a avea în grijă fiica, soțul pozând într-un respectabil om de afaceri. Nimeni, în afara fetei sale, nu știa că este un tip de o violență extremă. Iar când  aceasta a încercat să povestească unor apropiați că tatăl o bate, nimeni nu a crezut-o.

Într-una din zile i-a venit ideea și adolescenta a montat camere video în casă. Iar în curând s-au înregistrat niște scene îngrozitoare. Tatăl a sosit acasă și se vede cum a apucat fata de păr, i-a apăsat capul în patul în care dormea și a început să o lovească puternic peste cap.

Bărbatul este filmat și când, cu un cuțit în mână, urmărea un câine, urlînd ”Vreau să-i scot ochii acestui mizerabil de câine!”. Fata era în spatele tatălui, încercând să-l calmeze. Practic, îl implora să lase animalul în pace.

Pe 2 ianuarie, Poliția l-a arestat pe Damon B., acuzându-l de abuz asupra fiicei și rele tratamente față de un animal. Imaginile difuzate apoi de canalul tv au îngrozit populația din localitatea Okaloosa, în Florida.

Omul de afaceri a fost lăsat în liberate după ce a plătit o cauțiune de 4.000 de dolari, urmând ca pe 4 februarie să se prezinte în fața judecătorului. I s-a interzis, însă, să se apropie de fiica sa. Mama acesteia speră să obțină acum custodia și să îi poarte de grijă.