Evenimentul Zilei > International > O cântăreață CELEBRĂ a fost găsită MOARTĂ. PRIMELE DETALII despre DECESUL acesteia
O cântăreață CELEBRĂ a fost găsită MOARTĂ. PRIMELE DETALII despre DECESUL acesteia

O cântăreață CELEBRĂ a fost găsită MOARTĂ. PRIMELE DETALII despre DECESUL acesteia

Maurane, sau pe numele ei real Claudine Luypaerts, este o cântăreață celebră din Belgia. Aceasta a fost găsită fără suflare în casa ei din Bruxelles, luni seara.

Cântăreaţa belgiană Maurane, pe numele real Claudine Luypaerts, a fost găsită moartă luni seara la domiciliul său din Bruxelles, la vârsta de 57 de ani. Decesul artistei survine la doar câteva zile după ce aceasta îşi anunţase pe reţelele de socializare reîntoarcerea pe scenă după zece ani de absenţă.

“Moartea nu este considerată suspectă prin intervenția unei alte părți” în acest moment, au anunțat reprezentanții Parchetului din Bruxelles. O autopsie urmează să fie efectuată pentru a se stabili cu exactitate cauzele morții cântăreței.

Maurane este cunoscută în Franţa din anii 1980, mai ales după participarea sa la comedia muzicală 'Starmania' coprodusă de Michel Berger, şi mai recent pentru a fi fost membră a juriului în programul de televiziune 'La Nouvelle Star'. 

Sâmbătă şi duminică Maurane interpretase câteva piese ale lui Brel în duet cu alţi artişti cu ocazia uni miniconcert, iar apoi a unui festival în aer liber în prezenţa a mii de persoane, scrie Libertatea.